Yashar (27) fra Oslo ble overrasket med gavekort på Pilot for en dag – “Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly”

Alle daglige gjøremål, ærender og forpliktelser etterlates tusenvis av meter under deg. Du befinner deg bokstavelig talt i høyden over alle. Det er deg, luften og skyene (eller bare helt klar himmel, dersom du er heldig). Du ser verden fra et helt unikt perspektiv, og kanskje du får en forståelse for hvor liten verden faktisk er? Jeg snakker selvsagt om hvordan føles det å fly.

Yashar (27) fra Oslo fikk gavekort på Pilot for en dag av sin kjæreste til bursdagen, og kan bekrefte at det å prøve seg som pilot absolutt er å anbefale.

Kunne du tenkt deg å være pilot for en dag?

“Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly”

“Jeg har alltid hatt lyst til å prøve å fly et fly, så da var det min flotte kjæreste som benyttet seg av muligheten og skaffet meg et gavekort på Pilot for en dag i form av bursdagsgave,” innleder Yashar. 

“Det var en fantastisk opplevelse og en helt ny følelse. Du fikk føle flyet ta av og lande fra et cockpit-standpunkt, som var veldig nytt. Samtidig fikk jeg oppleve flyets egenskaper i en helt annen modell type, hvor jeg virkelig følte på det å være i ett med himmelen og flyet,” fortsetter han smilende. 

Kjenner du noen som hadde elsket en dag i skyene?

“Det beste med det var helt ærlig hele opplevelsen”

“Det beste med det var helt ærlig hele opplevelsen, fra det å ta av og lande flyet, til å lære om flyets egenskaper og kjenne hvordan den fungerer i luften. Selve landingen sitter fortsatt godt i minnet, og det å få sitte i cockpiten,” forteller Yashar. 

“Det er veldig fint å få en opplevelse i gave. Det er en spesiell gave å få da det ikke er materielt,l men heller en opplevelse, som er kjempegøy å kunne få, Jeg kunne tenkt meg å gi bort en opplevelse i gave selv, det er det absolutt verdt!”, legger han til avslutningsvis. 

Hvem ville du gledet med en opplevelsesgave?

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar