Wenche (70) fra Oslo ble overrasket med gavekort på jazzcruise – “Opplevelser er det beste du kan få”

Hvis det er en musikktype som vil berolige deg og gi deg følelsen av å flyte, så er det jazz. Ja, jazz kan være litt mye, men det finnes flere forskjellige sjangere innenfor denne musikktypen, og hvis du finner den riktige… Ja, da vil du flyte avgårde.

Bare spør Wenche (70) fra Oslo! Hun fikk gavekort på Jazzcruise til 70-årsdagen sin, og hun kan bekrefte at det var en herlig gave å få. 

Kanskje du vil flyte avgårde på fjorden som Wenche?

“Det var tre utrolig hyggelige timer på fjorden”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Jazzcruise i gave til min 70 årsdag. Det var tre utrolig hyggelige timer på fjorden,” forteller Wenche.

“Alt det praktiske gikk smertefritt, med tanke på ombordstigning, bar og buffet,” fortsetter hun. “Det var mange hyggelige ansatte om bord, og et trivelig orkester som spilte god musikk.”

Hvem ville du tatt med deg på Jazzcruise?

God mat og god stemning

“Det ble spilt ‘Gladmusikk’ ombord og vi var omgitt av hyggelige mennesker. Det ble servert god mat og drikke, og stemningen på båten generelt var svært god,” sier hun fornøyd. 

“Jeg ønsket meg opplevelser i gave, da jeg mener at det er det beste du kan få,” forteller Wenche entusiastisk. 

“En opplevelse er absolutt noe jeg selv kan tenke meg å gi bort!”

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener en trivelig pause fra hverdagen? Da er et gavekort på Jazzcruise en super gave! På dette trivelige cruiset kan gavemottaker se frem til god mat og god musikk. Et live jazzband spiller ombord på seilskuten mens gjestene kan nyte norske reker og utsikten fra båten. Bedre blir det ikke!

  • 3 timers jazzcruise på seilskute
  • Norsk rekebuffet inkludert
  • Live jazzband spiller ombord
  • Opplev god stemning på fjorden

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar