Wenche (61) fra Stjørdal fikk en uforglemmelig hundekjøring til jul – “Hundene var i ett med naturen”

Snø og vakkert vinterlandskap til alle kanter. Lyden av små poter som trasker gjennom den knasende snøen. Logrende haler og imponerende kraft som trekker hundesleden avgårde. Uavhengig om turen går gjennom skog eller over åpent landskap, er hundekjøring en opplevelse som ikke sammenlignes med noe annet. Bare spør Wenche (61) og mannen fra Stjørdal, som fikk Hundekjøring i julegave av sine døtre og svigersønn.

Kunne du tenke deg å prøve hundekjøring?

En uforglemmelig familieopplevelse

“Min mann og jeg fikk opplevelsen Hundekjøring i julegave av våre døtre og vår svigersønn. De deltok også selv, så det ble en opplevelse for hele familien,” forteller Wenche med et smil.

“Opplevelsen var kjempefin. Vi ble møtt av trivelige folk som ga oss god informasjon, og ikke minst ivrige og snille hunder. Det var helt fantastisk å få gå rundt og kose med alle de 54 (?) hundene før turen,” fortsetter hun. 

Kos med herlige hunder og en tur i vakker natur – blir det bedre?

“Hundene var i ett med naturen”

“Det var veldig fint vær når vi var der. Det var en litt tung tur grunnet litt dyp snø i sporet, men det gikk veldig fint. Vi gjennomførte hundekjøringen i Kopperå, Meråker,” sier hun.

“Hundene var i ett med naturen, var følelsen vi fikk. Og vi følte oss ydmyke når vi fikk oppleve hvor lydige og snille alle hundene var,” legger Wenche til.

Hvem ville du tatt med deg på et slikt vintereventyr?

“Vi syntes dette var en spennende og flott gave å få, og kan godt tenke oss å både gjenta dette, og å gi andre en lignende gave,” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • En fantastisk turopplevelse på 5-8 kilometer kjøring
  • Møt glade og ivrige hunder som elsker jobben sin
  • Opplev nærkontakt med spektakulær natur og herlige hunder
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar