Vivian (48) og familien storkoste seg på historisk gruvetur – “Det beste var guidene og deres glødende engasjement”

Har du en historie- og kulturbuff i livet? Som elsker å tilegne seg ny historisk informasjon om ulike emner? Da bør du gjøre som familien til Vivian og hennes familie fra Jessheim. De overrasket med en virkelig unik julegave i form av gavekort på Historisk gruvetur!

Tror du gaven falt i smak?

“Guider som brant for det de skulle formidle”

“Vi fikk gavekort på Historisk gruvetur i julegave av familie i Tyskland. Opplevelsen var helt fantastisk. Vi koste oss alle sammen, fra 16-48 år,” forteller Vivian. 

“Vi syntes det var supert at de brukte godt voksne guider som brant for det de skulle formidle. Derfor ble det lett for oss å huske informasjonen, og det var gøy å lære. Det var lett å gå i gruvegangene, og moro å gå over hengebrua på 32 meter. Enkelte av oss synes det var skummelt å gå på det svevende glassgulvet, men spennende å ha sett det,” innrømmer hun med et smil.

Hadde du turt å krysse hengebrua?

“Fantastisk opplevelse”

“Det beste med opplevelsen var guidene og deres glødende engasjement,” sier Vivian. “Minnene vi sitter igjen med er mange: fin og kald opplevelse, flott vandring og historisk formidling. Det var en fantastisk opplevelse.”

“Jeg syns det er flott å få en opplevelse i gave. Det er bedre å få det, enn noe man legger i et skap. Jeg kan veldig gjerne tenke meg å gi bort opplevelse en opplevelse i gave selv,” avslutter hun. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er interessert i historie og kultur? Hvorfor ikke overraske med et gavekort på en historisk gruvetur? Her vil gavemottaker kunne kose seg i eventyrlige gruveganger mens en dyktig guide deler gruvens historie. Dette er gaven hvor læring og hygge står i fokus!

  • Guidet tur i eventyrlige gruveganger
  • Perfekt for den kultur- og historieinteresserte
  • Spektakulær nyåpnet attraksjon underveis
  • Tilrettelagt for bevegelseshemmede

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar