Asbjørn (65) fikk en vinsmaking i bursdagsgave: – Opplevelsen frister til gjentagelse. Jeg sitter igjen med gode minner og en følelse av å ville vite mer

Asbjørn (65) fra Geilo ble overrasket med en vinsmaking i julegave fra sønnen og svigerdatteren i fjor.
– Jeg forventet å lære mest mulig slik at jeg kunne videreutvikle kunnskapen min om vin, forteller Asbjørn.
Du vet den følelsen når kelneren kommer og du er den utpekte som skal prøvesmake på vinen? Etter denne vinsmakingen trenger man ikke å være nervøs for dette lenger.
Med et gavekort på vinsmaking får man en reise i vinens verden der en sommelier guider deltakerne gjennom ulike regioner og druetyper. Dette er en fantastisk gave til alle som setter pris på god vin og er interessert i lære mer. Vinsmakingen passer både for vinkjennere og for de som ikke har vært på vinsmaking tidligere.
Etter å ha gjennomført vinsmakingen er Asbjørn inspirert.
– Opplevelsen fristet til gjentagelse. Jeg vil gjerne lære enda mer om vin. Jeg sitter igjen med gode minner og en følelse av å ville vite mer, sier Asbjørn.
Hva syns du om å få en opplevelse i gave?
– Opplevelsesgaver er veldig smart. Kjekt å få, for da må man få ting i sving. Kjekt å gi for at andre i familien skal få oppleve det samme, fastslår han. 

Om opplevelsen:

Gi et gavekort på en reise i vinens verden. Dette er en perfekt opplevelse for alle som er glad i god vin og ønsker å lære mer. Vinsmakingen passer både for nybegynnere og vinkjennere.

  • Kunnskapsrik vinkelner
  • Smak på fire-seks kvalitetsviner
  • Passer for både nybegynnere og vinkjennere

Kjøp opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar