Vilde (29) fra Oslo vant Italian Ice Cream Experience – “Vi var fire kollegaer som spiste masse is – hva er vel bedre enn det?”

Iskrem er en klassiker de aller fleste liker. Det finnes utallige deilige smaker – både tradisjonelle og mer spesielle. Så hva om du fikk muligheten til å smake på alle de ulike variantene i isdisken? Høres ikke det fristende ut? Med Italian ice cream experience får man akkurat det!

Bare spør Vilde (29) fra Oslo om det er en opplevelse som er verdt å prøve.

Hvilken smak er din favoritt?

En utmerket premie på jobben

“Vi vant is-smaking via YouWish i en kjempemorsom konkurranse på jobben. I år lanserer vi et nytt produkt, og vi hadde en intern konkurranse hvor ansatte testet ut løsningen for å gjøre den så god som mulig før lansering. Vi ble plassert i lag på fire stykker, og det var masse forskjellige premier å hente. Vårt lag fikk en kamel som maskot og navnet Kamelåså,” ler Vilde. “Vi gjorde det ganske midt på treet i konkurransen, men var likevel så heldige at vi vant is-smaking!”

“Opplevelsen var kjempefin! Vi var på Gioia på Valkyrien i Oslo. Der fikk vi kaffe, en innføring i iskremens historie – visste du at Kleopatra fikk snø hentet fra fjellene for å lage fruktsorbet til folket? -, og smakte på alle smakene de hadde. Jeg satt med 9 eller 10 skjeer i hånda da vi var ferdige,” fortsetter hun.

Kjenner du søtsuget?

“Vi var fire kollegaer som spiste masse is – hva er vel bedre enn det?”

“Etterpå fikk vi to kuler hver, og to heldige personer fikk ta med en boks med is hjem. En av deltakerne hadde med to barn på vei til pianotime, og de fikk også smake på all isen – det var et høydepunkt for dem og hyggelig for alle i gruppa at de også fikk være med,” sier hun. 

“Vi var fire kollegaer som spiste masse is – hva er vel bedre enn det? Vi kjente hverandre ikke så veldig godt fra før, men dette var en flott måte å bli kjent på. En i gruppa møtte opp på feil isbutikk, men heldigvis var det ikke så langt unna, så vi koste oss med litt kaffe mens vi venta,” forteller Vilde.

Hvem ville du tatt med deg på is-smaking? 

Digg is og morsomme fakta – en flott kombinasjon

“Jeg sitter igjen med masse morsomme fakta om iskremens historie og digg pistasj is i fryseren! Visste du forresten at Marco Polo er den største iskrem-historikeren i verden? Han dokumenterte mye bruk av is på sine reiser,” informerer hun videre. 

Det visste ikke jeg, Vilde!

“Opplevelser er de beste gavene! Is-smaking er en kjempefin gave å gi bort – særlig til barn. Jeg synes også det er morsomt med YouWish at man ikke vet helt hvor man skal før man casher inn gavekortet – så det blir en liten skattejakt for å finne stedet og en overraskelse akkurat hvordan opplevelsen blir. Gøy!” avslutter hun med et smil. 

Om opplevelsen

Har du en skikkelig søtmons i livet ditt? Hva med å gi vedkommende en nydelig smaksopplevelse rett fra Italias gater? Opplevelsen Italian Ice Cream Experience vil gi gavemottaker muligheten til å smake seg gjennom et stort utvalg autentisk gelato, og muligens finne seg en ny favoritt. Kanskje er det ikke pistasj som er den beste allikevel når man får prøve gelato med kinderegg? Smak, diskuter og nyt iskremen sammen!

  • 1 times autentisk smaksopplevelse for to
  • En valgfri drikke hver inkludert
  • Smak på alle de herlige smaker i isdisken

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar