Vilde (28) fra Trondheim – “En opplevelse i gave er mye morsommere enn et varsel på Vipps”

Alle fortjener å skjemmes bort med litt luksus i hverdagen av og til. En massasje er den perfekte måten å gjøre akkurat det på. Med en deilig massasje og en forfriskende ansiktsbehandling vil man kunne oppnå total avspenning og velvære. Høres ikke det nydelig ut?

Det synes hvertfall Vilde (28) fra Trondheim, som gjennomførte en deilig luksusbehandling hos en dyktig behandler. 

Kjenner du noen som fortjener en luksusbehandling?

“Jeg gikk strålende og avslappet ut derfra med nydelig hud”

“Jeg fikk opprinnelig gavekort på to forskjellige opplevelser fra min far i bursdagsgave; en på Virtual reality og en på spøkelsesvandring i Trondheim by. Senteret for Virtual reality var under oppussing, så jeg valgte derfor å bytte inn begge opplevelsene inn i et åpent gavekort. Deretter valgte jeg en luksusbehandling hos Glow på Kattem,” forteller Vilde.

“Luksusbehandlingen var en deilig og avslappende opplevelse med størst fokus på ansiktspleie, noe som jeg hadde bruk for. Jeg fikk god behandling tilpasset min hudtype, og veiledning i hvordan jeg bør behandle huden min videre,” sier hun. 

“Det beste med opplevelsen var at det var tilpasset meg og jeg gikk strålende og avslappet ut derfra med nydelig hud.”

Høres ikke det fantastisk ut?

“En påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på seg selv” 

“Jeg sitter igjen med minnet om hvor godt tatt imot jeg ble av behandleren, og hvor fin huden min så ut når jeg var ferdig. I tillegg var det godt å få gjort noe jeg ikke pleier å ta meg tid til å gjøre i en hektisk hverdag,” fortsetter hun.

“Det ble en påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på seg selv,” legger Vilde til.

“En opplevelse i gave er mye morsommere enn et varsel på Vipps”

“Når man blir eldre har man som regel de materielle tingene man har behov for, og det kan være vanskelig å gi en gave. En opplevelse kan man alltid trenge og selv om det kanskje ikke er alltid den opplevelsen man ville valgt selv, så er det alltid gøy å prøve noe nytt,” sier hun. “På YouWish har man jo også alternativet med å bytte inn opplevelsen til et åpent gavekort, slik at man kan velge en annen opplevelse som passer en selv bedre.” 

Valgfrihet og fleksibilitet – kan det bli bedre?

“En opplevelse i gave er mye morsommere å få enn et varsel på Vipps og litt mer penger på bankkontoen. Man slipper også å fylle opp skapene sine med pyntegjenstander som ikke passer inn i huset. Jeg har nylig fått enda et gavekort på RIB-safari, noe som høres kjempespennende ut!” deler hun entusiastisk.

“Jeg hadde nok ikke bestilt meg en opplevelse for å gjøre det selv, så det er fint at andre har muligheten til å gjøre det for deg. Jeg gleder meg masse,” fortsetter hun.

“På YouWish kan mottaker selv velge dato for gjennomføring”

“Jeg har tidligere gitt bort opplevelser i gave selv. Det er kanskje litt mer komplisert enn å gi bort en spesifikk billett til et spesifikt show f.eks., men på YouWish så kan mottaker selv velge dato for gjennomføring på inntil et år etter man har fått gavekortet,” sier Vilde berømmende. 

“Det gir litt mer frihet til mottaker til å faktisk kunne få gjennomføre når det passer for dem. Man kan også velge flere deltakere på noen av opplevelsene. Så hvis man er heldig får man også en gave selv, i det man gir,” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener noe ekstra? Da vil luksusbehandling være helt perfekt! Overrask en du er glad i med et gavekort på 75-90 minutters selvpleie med både ansiktsbehandling og en deilig rygg- og nakkemassasje. Her vil man komme ut avslappet og med en helt ny glød!

  • 75-90 minutters behandling totalt
  • Rygg- og nakkemassasje utføres av en profesjonell terapeut
  • Opplev avkobling og nytelse med en velværende ansiktsbehandling

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar