Vigdis (62) testet komfortsonen sin ved å padle seg gjennom Oslo.

Vet du hva som gjør bysightseeing i Oslo morsommere? Elvepadling! Ja, du leste rett. Du kan padle deg gjennom Oslo og se byen fra et helt nytt perspektiv. Ved å padle nedover Akerselven vil du befinne deg i ett med naturen samtidig som du er midt inne i bykjernen. Dette fikk Vigdis fra Ski oppleve, da hun byttet inn sitt åpne gavekort hos YouWish.no, som hun fikk i gave fra sin familie.

Valget endte på opplevelsen, Elvepadling.

«Normalt ville jeg ikke gjort dette selv»

«Det er viktig å teste seg selv innimellom, så det var derfor valget falt på elvepadling,” forteller Vigdis. “Opplevelsen var morsom og spennende, og elvepadling var helt supert! Dette var absolutt en opplevelse utenfor komfortsonen min,» smiler hun stolt.

Når var sist du gjorde noe utenfor din egen komfortsone?

«Noe jeg vil gjøre mer av!»

“Selv om det regnet, så var det fint å «skli» nedover Akerselva. Kanskje litt «skummelt» i det mørkeste i tunnelen, men dette var absolutt moro og noe jeg vil gjøre mer av!” avslutter Vigdis.

Om opplevelsen

Kjenner du en som er glad i sightseeing? Og i tillegg er glad i havet? Da vil Elvepadling i Akerselva være en herlig gave! Gjør bysightseeing morsommere – ta med en god venn, kjæresten eller pappa på en guidet padletur og opplev Oslo fra en helt nytt perspektiv. Dette er en perfekt opplevelse for å skape gode minner og kvalitetstid sammen.

  • Guidet tur ned Akerselva
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Kajakk og tilhørende utstyr inkludert i opplevelsen
  • Sightseeing i Oslo fra et nytt perspektiv

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar