Vibeke (51) – Ga bort en dag med masse latter og god energi på sjøen

Strålende sol, sommer, gode venner, god stemning og nye utfordringer. Alt dette kan en dag med paddle board tilby, og alt dette fikk Vibeke fra Oslo og hennes venninne teste ut. Vibeke booket nemlig opplevelsen, “Stand Up Paddling dag” til sin venninne i 50-årsgave.

Kjenner du en som hadde tatt en balanseutfordring på sjøen?

Mestringsfølelse og mersmak

“Vi hadde det strålende! Sola skinte – det var litt vind og bølger men dette var moro og noe som førte til at vi opplevde mestring som ga mersmak til SUP!” forteller Vibeke med et smil om munnen. «Det var virkelig god service i forkant av opplevelsen; god service underveis og god servise etter opplevelsen. Dette skapte en GOD opplevelse for oss begge,» sier Vibeke.

Høres ut som en herlig dag, eller hva?

Masse latter og god energi

«Vi sitter igjen med minner fra en dag med masse latter, god energi og en super aktivitet. Det var både utfordrende for kroppen og toppen,” sier Vibeke. «Jeg kunne helt klart tenke meg å få en opplevelse i gave. Jeg ga bort denne opplevelsen, og venninnen min ville egentlig ikke prøve… Men nå snakker hun faktisk om å kjøpe seg sitt eget SUP-brett!” avslutter en fornøyd paddleboard’er.

Om opplevelsen

Gi en du er glad i et gavekort på Stand Up Paddling – den raskest voksende trenden innen vannsport akkurat nå. Bruk brett og åre til å padle rundt i den flotte norske fjorden. SUP er både god trening og veldig, veldig gøy!

  • Utleie av brett med åre og leash
  • Bør ha prøvd litt SUP fra før av
  • Stabile brett
  • Man padler stående, sittende eller liggende, om man vil

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar