Vibeke (39) – fikk servert knallgod mat på romantisk date

Et måltid ute med god mat og drikke kan ikke overvurderes. Det er virkelig en herlig luksus i hverdagen å gå til dekket bord og få servert akkurat den maten man ønsker. Det topper seg jo ekstra når maten er «knallgod!» Bare spør Vibeke fra Halden. Hun var nemlig så heldig å vinne opplevelsen, «Middag for to» i YouWish sin konkurranse.

Tror du opplevelsen stod til forventningene?

En hyggelig mulighet

«Jeg nominerte min søster til å vinne – hun ble kjempeglad og overrasket,» forteller Vibeke. «..Men hun rakk dessverre ikke å bruke gavekortet på middagen fordi hun fikk en liten baby. Jeg fikk det da tilbake fra henne, så jeg og min samboer kunne dra ut å spise. Vi er begge uføre og har aldri mulighet til å gå ut og spise på restaurant, så dette var veldig hyggelig for oss å ha mulighet til,» smiler Vibeke.

Kjenner du noen som også fortjener en hyggelig opplevelse?

Knallgod mat

«Vi spiste ute i Fredrikstad på et utrolig trivelig sted som heter Majorens Kro & Stue,» forteller Vibeke. «Her serverte de mat som baserer seg på sesongens råvarer – knallgod mat! Restauranten ligger plassert på et historisk sted i gamlebyen med en koselig bakhage og uteservering. Vi hadde en romantisk date – det ble en ekstra spesiell opplevelse️️️ for oss,» smiler hun. «Youwish gavekort er jo en utrolig flott gave, både og få, og gi!» avslutter Vibeke.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til den som ikke ønsker seg noe? Da vil middag for to være helt perfekt! Gi bort en herlig matopplevelse til noen som fortjener en utsøkt middag ute og en liten pause fra hverdagen. Dette er gaven som aldri slår feil – å kose seg på restaurant med en man er glad i er noe alle setter pris på.

  • Middag for to med en enhet drikke inkludert
  • Valgfri hovedrett
  • Flotte restauranter med hyggelig atmosfære
  • Dyktige kokker

Les mer om opplevelsen her.


av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar