Vibeke (36) fra Ålgård – “Mormor på 57 var lettet over at man ikke ble innelåst permanent hvis man gjorde feil”

De fleste husker sikkert TV-serien Fangene på Fortet, med den sprø fyren i tårnet og den lille karen som løp rundt og hentet nøkler for å enten låse folk inn i celler eller slippe dem ut. De vemmelige dyrene som slanger og edderkopper, og ikke minst de illsinte tigrene som så elegant vandret rundt på fortet. Svetten som rant fra deltakerne og redselen som kom ved å plutselig få en skorpion eller tarantella traskende over seg glemmes heller ikke lett. Det var alltid så imponerende å se deltakerne overvinne frykten mot de avskyelige dyrene og jobbe i mot gevinsten: gullpengene.

Hva husker du best fra Fangene på fortet?

Den versjonen av Fangene på fortet som kan oppleves i Norge er ikke like ekstrem, men allikevel utrolig spennende og morsom. Bare spør Vibeke (36) fra Ålgård – hun overrasket nemlig hele familien med gavekort på Fangene på fortet i julegave!

Prison Island 17-058
“Mormor på 57 var lettet over at man ikke ble innelåst permanent”

“Jeg hadde lyst til å gi en minnerik julegave som ga store og små familiemedlemmer en kul opplevelse sammen,” forteller Vibeke.

“Dette var en fantastisk opplevelse fra start til slutt! Vi var 10 deltakere fra 6 til 60 år. Det ble fort bestemt at laginndelingen var guttene mot jentene. Vi kunne høre hverandres latter og heiarop utenfor rommene. Mormor på 57 var lettet over at man ikke ble innelåst permanent hvis man gjorde feil,” sier hun lattermildt. 

“Vi hadde 1,5 time, men kunne gjerne hatt 2 for tiden fløy! Det beste var at vi kunne følge med på poengstatus på skjermene,” fortsetter hun.

Frister det å ta med familien på Fangene på fortet?

Prison Island 17-058
“Skikkelig VIP følelse!”

“Etter endt spill stod to nydelige pizzaer og ventet på rommet vårt. Skikkelig VIP følelse!” gliser Vibeke.

“Jeg sitter igjen med minner om strålende fornøyde og takknemlige barn, søsken, foreldre og kjæreste,” innrømmer hun. “Dette var en utrolig kjekk gave å gi!”

“Jeg kommer definitivt til å gi gavekort på Fangene på Fortet i gave igjen,” legger hun til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Prison Island 17-058
Om opplevelsen

Kjenner du noen som tar en utfordring på strak arm? Kanskje en som er glad i å løse gåter og mysterier? Da er Fangene på fortet den perfekte gave! Ta med deg vennegjengen eller familien, spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

  • Passer alle aldre og nivåer
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Fra 8 år og oppover

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar