Vibeke (34) fra Ålgård koste seg på After Work med en god venninne – “Vi fikk mye mer enn forventet!”

Etter en lang uke på jobb, er det få ting som er bedre enn å ta seg en tur ut med en god kollega eller en god venn. Det å kunne sette seg ned på en flott restaurant og få både mat og drikke servert er en hverdagsluksus de fleste kan sette pris på. Tenk å bare kunne nyte god mat og kvalitetstid etter jobb – høres det ikke helt nydelig ut? Det synes nemlig Vibeke (34) fra Ålgård, som fikk et åpent gavekort av sin kjære og valgte After Work!

Frister det med et deilig avbrekk fra hverdagen?

“Jeg brukte en helt kveld på å se de forskjellige mulighetene”

“Jeg fikk et åpent gavekort av min kjære, til bursdagen min i høst,” forteller Vibeke. “Det er så kjekt at man kan velge mellom forskjellige opplevelser, og jeg brukte en hel kveld på å se de forskjellige mulighetene her i området.” 

“Til slutt landet jeg på tapaskveld som perfekt afterwork med min gode venninne og kollega, etter en hektisk uke på jobb,” fortsetter hun.

Hvem ville du tatt med deg på After Work?

En fantastisk opplevelse fra booking til gjennomføring

“Det startet allerede ved booking. Gamlaværket svarte lynraskt på min forespørsel som jeg sendte på mail, og jeg fikk bare «ja» på alle ønsker,” gliser Vibeke. “Vi ønsket å komme på ettermiddagen, og det var ingen problem.”

“Ved ankomst ble vi møtt av en smilende servitør på en utrolig koselig restaurant med masse levende lys og dempet musikk. To servitører kom til bordet vårt for å skjenke prosecco, rydde glass, og spørre om vi hadde noen allergier,” sier hun berømmende om servicen.

Finnes det noe bedre enn et glass bobler etter en lang arbeidsuke?

“Vi fikk mye mer enn forventet!”

“Det var helt passe ventetid på maten; vi fikk hver vår store planke med deilig tapas og tilbehør. Servitørene fulgte godt med på en diskré måte, og kom stadig til bordet for å skjenke bobler. Det satt vi pris på,” ler Vibeke. 

“Det beste med opplevelsen var atmosfæren i restauranten, serviceinnstillingen til alle på Gamlaværket, og at vi fikk mye mer enn forventet!”

Opplevelser som gave er en innertier

“Jeg sitter igjen med skikkelig gode minner om alt fra planlegging, til bestilling, og gjennomførelse,” forteller hun.

“Jeg gir som regel opplevelser i gave selv, men har ikke kommet på å bruke YouWish før. Det kommer jeg garantert til å gjøre nå!” avslutter hun med et smil.

Om opplevelsen

Har du en kollega eller en venn som trenger en velfortjent pause fra hverdagens mange forpliktelser? Overrask vedkommende med et bedre restaurantmåltid! Med «After Work» får man servert dagens fisk eller kjøtt, og måltidet rundes av med smakfull dessert og kaffe. Å spise ute gir en følelse av luksus i hverdagen. Her kan man nyte sesongbasert mat tilberedt av profesjonelle kokker i godt selskap og hyggelige omgivelser.

  • Nydelig, sesongbasert mat tilberedt av profesjonelle kokker
  • Småretter laget fra bunnen med ferske, sunne råvarer
  • Kaffe og smakfull dessert gir en perfekt avslutning på måltidet
  • Maten nytes i stemningsfulle omgivelser

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar