Hvorfor vente til August og den internasjonale øldagen før du stikker på ølsmaking? Gjør som Rodrigo (33) – ta med deg kompisen din i dag!

Det er noe med nordmenn og øl, er det ikke? Det skal sies at vi går ganske godt sammen! Ingenting er jo som en kald og forfriskende øl når helgen inntrer, eller i en hvilken som helst ukedag på en sen sommerkveld.

Setter du pris på godt øl?

Ølsmaking for to er en velsmakende og lærerik opplevelse som vil falle i smak hos alle som setter pris på godt øl. I løpet av denne opplevelsen får man innblikk i prosessen bak ølbrygging, og lærer hvordan man produserer og brygger godt øl av høy kvalitet selv.

En «mega nice» opplevelse

Rodrigo (33) synes opplevelse er den beste gaven man kan få, og bestemte seg derfor for å ta med seg kompisen sin på ølsmaking. Nå sitter de begge igjen med gode minner som de deler sammen. “Opplevelsen var mega nice! Jeg likte alt veldig godt! Stedet var koselig, og Luis som lærte oss alt om øl var super hyggelig og flink til å lære bort. Det kan virkelig anbefales!” Rodrigo synes han får mye mer ut av en opplevelse enn noe materialistisk. «En opplevelse gjør at jeg alltid kan lære noe jeg ikke kunne fra før, noe som jeg setter stor pris på.»

Det må sies at det ikke høres helt feil ut med en kald en nå som det er fredag!

Om opplevelsen
Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi masse ny kunnskap! En super gave å gi til den som setter pris på godt øl og en gave man kan nyte sammen. Opplevelsen byr på ny kunnskap og historie, fun facts og spennende smaker.

  • Smak på nye, spennende ølsorter og lær mer om ølsmaking og brygging
  • Lær om råvarene som skaper smak og ølets spennende historie
  • En sosial og lærerik kveld som garantert vil gi gode minner!
  • Smakingen ledes av en erfaren ølekspert med lang erfaring

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/olsmaking-for-to


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar