Trond (60) – Fikk drømmeturen til Telemarkskanalen

Det er mange måter å oppleve Norge på sitt flotteste. En av dem er å sluse gjennom ti flotte sluser på den vakre Telemarkskanalen. Det er noe meditativt med å være ute på vannet, kjenne den deilige brisen, lytte til naturens ro og virkelig ta til seg alle inntrykkene man får fra den vakre naturen. Når man kan toppe dette med historiske sluser, er det vel lite som beskriver opplevelsen bedre enn «en gledelig begivenhet.»

Hvem vil du overraske med en gledelig begivenhet?

Drømmeturen

Trond fra Lierstranda fikk opplevelsen – eller som Trond kaller det – “drømmeturen” til Telemark og Telemarkskanalen fra hans kjære hustru i anledning hans 60-årsdag.

“Vi gledet oss til denne turen gjennom hele våren og forsommeren, og på tross av korona og smittevern fikk vi til slutt gjennomført turen,” smiler Trond. “Vi kom frem til Norsjø hotell tidlig på lørdag; fin beliggenhet, fint vær og høye forventninger. Vi tok en liten kjøretur til Gvarv hvor vi besøkte Lerkekåsa vingård. Fantastisk besøk, hyggelige mennesker og god vin,” forteller en fornøyd 60-åring.

Høres ut som er herlig, liten getaway – er du ikke enig?

En romantisk 60-årsfeiring

Lørdagen var tenkt som en feiring av Trond sin 60-årsdag, med til tross for koronarestriksjoner – med en restaurant som var stengt – bestemte Trond og kona seg for å kjøpe inn tapasretter og noe godt i glasset fra nærbutikken, som de kunne kose seg med på hotellrommet.

“Min hustru spurte i resepsjonen om vi kunne få spise vår medbrakte mat i den stengte restauranten – og det kunne vi!» smiler Trond. «En fantastisk blid og hyggelig jente hjalp oss å dekke bordet; med hvit duk, tallerkener, glass og lys,” forteller han. “Vi danderte tapasrettene på bordet og hadde et vidunderlig måltid. Akkurat som vi ønsket. Virkelig god service fra hotellets side. Vi avsluttet måltidet med en liten kaffe, konjakk og likør. Takk for hjelpsomhet, gjestfrihet og service,” sier Trond med et glimt i øyet.

Det blir virkelig hva man gjør det til. Romantisk! Eller hva?

Det vakreste Norge har å by på

“Søndagen etter reiste vi med båten «Telemarken», og endelig fikk vi besøkt den berømte Telemarkskanalen!” forteller Trond med stjerner i øynene. “ Vi har sett TV-programmet «Med kjærlighet for kanaler,» og nå har også vi fått oppleve sluser og kanaler – midt i det vakreste Norge har å by på,” smiler han. “Det var en flott båttur i fint vær. Det var også veldig fint å få lære om slusene langs vann, elver og kanaler.”

Kjenner du noen som kunne hatt like stor glede av en opplevelse som dette?

De beste gavene er de man kan dele med andre

“Jeg takker for gaven jeg fikk av min hustru, jeg takker for opplevelsen og jeg takker for servicen og gjestfriheten fra menneskene vi møtte i Telemark,” forteller den takknemmellige 60-åringen. “De beste gavene man kan få er opplevelser, nettopp fordi man får oppleve noe sammen med andre. Slike gaver burde alle gi bort, jeg kommer i hvert fall til å gi bort slike gaver i fremtiden,” avslutter Trond.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil gi et hyggelig sommerminne? Da er Kanalcruise weekend for to et flott gavealternativ! Gi bort en opplevelse på den vakre Telemarkskanalen i en ærverdig kanalbåt. Dette er en opplevelse med både flott natur og historisk sus – perfekt for to som vil oppleve vakkert landskap mens livet om bord nytes på sitt beste.

  • Ankomst på ettermiddagen
  • Overnatting med frokost inkludert
  • Tre timers kanalcruise på Telemarkskanalen

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar