Trond (33) – følte han var en sann eventyrer på opplevelsen, hundekjøring.

Har du prøvd hundekjøring før? Det er virkelig en opplevelse som både er befriende og som gleder. Det å være omringet av flott, norsk natur, sammen med glade huskyer – tillegg til at man få dele øyeblikket med de man er glad i – er virkelig noe helt spesielt.

Dette fikk Trond Eirik fra Egersund kjenne på. Han fikk nemlig opplevelsen, hundekjøring av sin kjæreste i julegave. “Opplevelsen var kjempegøy, og man følte man var en sann eventyrer så lenge det varte! Det beste var nok følelsen av snø som pisket og hundene som bare drar som om vi ikke veide noe som helst,” smiler Trond.

Høres det ikke herlig ut?

En ubeskrivelig god stemning

“Jeg fikk oppleve et flott viddelandskap med snøkledde trær. Vi kjørte hundespann over et frossent vann, og stemningen var ubeskrivelig god,” forteller Trond. «Jeg minnes tilbake til trivelige arrangører, veldig snille hunder og fantastisk natur. Jeg ønsker å gjøre dette igjen, men da gjerne en hel dag,” fortsetter han.

“En gave som dette synes jeg var genialt! Det er mye mer gøy å få en opplevelser enn alle de trøtte, materielle tingene man ofte ender opp med som presang,” avslutter Trond.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ!  Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Rundt 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les mer om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar