Trine – “Bobraft var helt supert! Turen varte mye lenger enn det vi alle trodde, og vi skrek fra ende til annen av glede – det var skikkelig morsomt!!”

Swosj! En følelse av adrenalin og spenning bruser i blodet i det man setter utfor Olympiabakken. Det kjennes ut som man raser nedover fortere enn lynet i det bobraften stiger oppmot en hastighet på 100km/t. Dette fikk Trine, hennes samboer og deres vennepar kjenne på. Hun kjøpte nemlig opplevelsen  “Bobraft” i julegave til dem alle. «Jeg kjøpte det til oss alle slik at vi hadde noe å se frem til i dagens nokså triste situasjon med tanke på Corona,” forteller Trine.

Noe å se frem til og noe å glede seg over er jammen meg viktig. Er du enig?

Gledeshyl fra ende til annen

“Opplevelsen var helt super! Turen varte mye lenger enn det vi alle trodde, og vi skrek fra ende til annen av glede – det var skikkelig morsomt!!” flirer Trine. “Vi ble kjørt opp til starten av bob-banen da vi ankom, som forøvring var en mye lenger biltur enn vi så for oss. Så vi skjønte fort at banen var mye lengre enn det vi trodde,” forteller Trine.

“Da satt klare i boben og fór utfor, fikk vi skikkelig god fart og det kilte i magen. Venninnen min satt foran og «skrek» hele vei fordi det var som å kjøre berg- og dalbane,” ler Trine. “Man fikk et skikkelig sug i magen. Vi andre tre satt og lo hele veien, både av hun som skrek og av at det var så morsomt! Da vi kom ned igjen hadde vi lyst til å gjøre det igjen, men det var fullbooket – så det blir en ny tur igjen en dag!”

Kunne du tenke deg å ta med noen du er glad i på Bobraft?

“En opplevelse er gull verdt å gi bort i gave”

“Minnene jeg sitter igjen med er at… DET VAR SÅ GØY!!!! jeg vil gjøre det igjen! Absolutt en positiv opplevelse!!” forteller hun engasjert. “​Jeg synes det er helt fantastisk å få en opplevelse i gave. jeg har booket flere opplevelser som er brukt selv eller som er gitt bort i gave – og det er alltid godt mottatt!” sier Trine.

“Det er jo så mange som ikke ønsker seg noe og da er det vanskelig å finne ut av hva man skal gi, men en opplevelse som man får gode minner av blir alltid satt godt pris på – og det husker man mye lenger enn de sokkene eller underbuksene man fikk i gave,” sier hun. “Minner er mye mer verdt enn materialismen, så jeg synes opplevelser er gull verdt å gi bort i gave!”

Om opplevelsen

Bobraft er en gummibob på is! Den tar inntil seks passasjerer og hastigheten kommer opp i 100 km/t! Kjenner du noen tøffinger som kan tenke seg å prøve?

  • Fart på inntil 100 km/t
  • Opplevelse for inntil fire personer
  • Trykk på 3 G
  • Autorisert pilot fører bobraften
  • Hjelm lånes ut

Les mer om Bobraft her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar