Trine (48) fra Sørum fikk koble av med en deilig luksusbehandling – “Behandleren slapp nesten ikke taket i meg i løpet av de 2 timene jeg lå på benken”

Hverdagen består av mange gjøremål, ærender og forpliktelser. Noen av disse kan være svært krevende, både fysisk og med tanke på tid. Med alt man skal holde styr på og få gjort til enhver tid, er det ikke alltid lett å sette av tid til velfortjent avslapning og pleie. Selv om musklene i kroppen kanskje verker etter en avspennende massasje. Selv om huden kanskje skriker etter litt ekstra pleie. Da er det fint å ha en sønn som Trine (48) fra Sørum, som fikk gavekort på luksusbehandling til bursdagen av sønnen sin!

Kjenner du noen som hadde fortjent litt luksus i hverdagen?

“Behandler slapp nesten ikke taket i meg ila. de 2 timene jeg lå på benken”

“Jeg fikk gavekortet av min sønn i bursdag november 2021. Jeg benyttet mitt gavekort hos ST Klinikken i Lillestrøm, som var eneste valg i mitt område,” forteller Trine. “Da jeg kom dit, kom jeg til stengt dør, ingen ringeklokke og 2 damer fortalte at alt var stengt på den adressen. Skulle vise seg at treningssenteret som klinikken hadde leid rom av, var nedlagt pga pandemien. Behandler Svetlana hentet meg etter få minutter. Jeg satt og ventet til hun var ferdig med en annen kunde.” 

“Jeg synes opplevelsen var utrolig god når jeg omsider kom inn. Behandleren, Svetlana, var meget dyktig. Hun var god til å fortelle neste steg i behandlingen, og hun slapp nesten ikke taket i meg i løpet av de 2 timene jeg lå på benken!” sier hun berømmende.

Høres det ikke fristende ut med ordentlig velværebehandling?

En virkelig velgjørende og avslappende behandling

“Behandlingen startet med en deilig og avslappende ryggmassasje i ca 30-40 min. Behagelig ro og god styrke av Svetlana i selve massasjen. Deretter snudde jeg meg over på rygg, hvor hun pakket meg godt inn i myke håndklær og pledd. En pute under knærne gjorde liggeposisjonen enda bedre, og det var i tillegg varme i benken jeg lå på,” fortsetter hun.

“Behandleren startet med en rens av hud og makeup. Hun var omstendig og forsiktig, og snakket rolig gjennom hele seansen. Deretter fikk jeg en peeling og en ansiktsmassasje – det var ikke et eneste punkt i ansiktet og på halsen som ikke fikk massasje,” smiler Trine.  

Jeg blir nesten litt sjalu allerede – blir du?

“Videre fikk jeg en Aha-syrebehandling i ansiktet og på halsen, og en egen maske under øynene. Det prikket svakt og jeg kjente effekten uten noe annet enn velbehag. Deretter fikk jeg en vask og deilige kremer. Etter to timer kunne jeg døsig og avslappet reise hjem,” legger hun drømmende til. 

“En deilig pustepause”

“Minnene er at dette var meget godt, en deilig pustepause, og noe man ikke er så flink til å kjøpe til seg selv ellers i hverdagen,” sier hun. 

“Det var en fantastisk gave å få og ja, når jeg nå selv har opplevd dette, så er det ikke umulig dette blir gave å gi bort!” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener noe ekstra? Da vil luksusbehandling være helt perfekt! Overrask en du er glad i med et gavekort på 75-90 minutters selvpleie med både ansiktsbehandling og en deilig rygg- og nakkemassasje. Her vil man komme ut avslappet og med en helt ny glød!

  • 75-90 minutters behandling totalt
  • Rygg- og nakkemassasje utføres av en profesjonell terapeut
  • Opplev avkobling og nytelse med en velværende ansiktsbehandling

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar