Trine (41) og familien fikk både svinge og utfordre seg selv i klatreparken.

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å leve som Tarzan? Tenk å kunne slenge seg i lianer i steden for å ta kollektiv. Eller å surfe på trær i steden for å bruke beina fra A til B. Å ha en hel gorilla-flokk som familie blir kanskje å overdrive – men det kunne jo vært super hyggelig å ha de som kjæledyr?

Det høres jo litt gøy ut – er du ikke enig?

Familietid

Trine fra Nittedal ga en tur i Oslo klatrepark med familien til sin samboer. Dette var i forbindelse med hans 44 års dag. Den lille familien på 4 fikk altså teste hvordan det var å være klatremus – eller rettere sagt – prøve seg som Tarzan for en dag. Her fikk de svinge seg blant trærne og utfordre seg selv i høyden.

Trine og familien skulle fort finne ut at det ikke er var så lett som Tarzan alltid skal ha det til.

«Det var en dag med morsomme utfordinger – og for en herlig følelse det er når man overkommer disse.» Trine sitter igjen med minner fra en super dag med familien. Kilingen i magen på siste zipline sitter også godt igjen hos alle sammen.

Kunne du også tenke deg en dag hvor glede og mestring står i fokus?

Suksess-faktor

“Opplevelsen var veldig spennende og underholdende. Det var flott å se at det var noe å gjøre for både minstemann på 3 år og eldstemann på 16. Det satt suksess-faktoren for oss! Vi klatret både i varmeløypa og de store vanskelige løypene, noe som trigget nerver, adrenalin og mestringsfølelse for alle 4.” Trine synes det er utrolig gøy å både få – i tillegg til å gi bort – opplevelsesgaver. “I dette tilfellet var det en superbra dag med hele familien. God kvalitetstid rett og slett. Jeg virkelig elsker å gi bort gaver som huskes og minnes!”

Hvem ville du utfordret til å bli med deg opp i trærne?

Fornøyelsespark i trærne

Med denne opplevelsen gir du bort en spennende dag i utendørs klatrepark. Her vil man finne mange spennende attraksjoner. Parken er tilpasset alle nivåer, så her kan alle finne utfordringer som passer sitt nivå og sin størrelse. I tillegg til høytsvevende opplevelser, har parken også mange spennende aktiviteter på bakkenivå. Det er rett og slett en fornøyelsespark oppe i trærne med løyper bestående av ulike hindre som nett, tau-balansering, gyngebroer, tuneller, m.m.

Kanskje du også vil prøve deg som Tarzan for en dag?

Om opplevelsen

Gi bort en rå klatreopplevelse for hele familien! Her kan både barn og voksne utfordre seg selv og klatre høyt og lavt i trærne i en klatrepark med utfordringer og moro for store og små!

  • To voksne og to barn
  • Spennende ufordringer for store og små
  • Tilpasset alle nivåer fra barn 3 år

Les mer om opplevelsen her: https://youwish.no/opplevelser/familieklatring


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar