Torstein (70) fra Tønsberg – “Guidens evne til å ha kontakt med sitt publikum fortjener mange stjerner”

Kjenner du noen som er glad i flott natur og imponerende dyreliv? Som trives utendørs og ikke er redd for å bevege seg? Da bør du gjøre som barna til Torstein (70) fra Tønsberg! De overrasket han med et gavekort på Moskussafari med lunsj til bursdagen hans.

Kjenner du noen som hadde digget å dra på moskussafari?

En uforglemmelig tur og en ekstremt dyktig guide

“Turen var en gave fra våre to barn til min 70-årsdag. Turen ble lang. 7 timer i terrenget med noe vekslende vær. Litt regn, litt sol og grei gåtemperatur. Det ble naturligvis en fin «treningsøkt» med såpass mye gåing. Vi ble belønnet med å faktisk se moskus. Først to dyr på kikkertavstand, og deretter tre dyr på noe kortere avstand,” sier Torstein.

“Vi ble belønnet med å faktisk se moskus. Først to dyr på kikkertavstand, og deretter tre dyr på noe kortere avstand. Vi ble også ‘belønnet’ med en engasjert, ung guide som underveis hadde mye interessant å fortelle om svært mye: moskus, planter, dyr, reinsdyr, reinsdyrfangstgraver, Dovrefjell, Kongeveien, Pilgrimsleden, osv., osv. Han hadde mye å fortelle. Ikke for mye, men passe,” fortsetter han med et smil.

En dyktig guide er nøkkelen til en god opplevelse!

“Guidens evne til å ha kontakt med sitt publikum fortjener mange stjerner”

“Små stopp underveis så ‘sistemann’ i følget også fikk hentet seg inn. Formålet var jo primært å se moskus så det var vel det beste med turen, men det er fristende å si at guidens oppkomme av kunnskap og evne til å ha kontakt med sitt publikum også fortjener mange stjerner,” roser Torstein. 

“Jeg sitter igjen med gode minner om flott natur, en bra fysisk opplevelse (barna våre ble litt imponert at vi holdt ut i 7 timer. Som ‘straff’ skal de få en tur over Grønland i julegave), moskus og som sagt en dyktig guide i Jonas,” sier han lattermildt.

Har du lyst å oppleve villmoskus?

“En opplevelse blir ofte mer innholdsrikt enn en tradisjonell gave”

“Å få en opplevelse i gav e var en overraskelse og det er alltid morsomt. Jeg hadde nok ikke kommet på tanken om moskus selv, så da ble det jo et puff,” innrømmer han.

“Jeg kunne tenkt meg å gi bort en opplevelse selv – det har vi også gjort tidligere. Det blir oftere mer innholdsrikt enn en tradisjonell gave og skaper kanskje mer begeistring forutsatt at opplevelsen er innenfor ‘tålegrensen’. Det kan jo være sjansepreget hvis det ikke står på en ønskeliste! Man har også noe å se fram til (eller grue seg til) fram til den aktuelle datoen (strikkhopp er ikke aktuelt),” avslutter han med et lurt smil.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i dyr og flott natur? Da er opplevelsen Moskussafari med lunsj den perfekte gaven! Disse gigantiske dyrene med sine kurvede horn er fascinerende skapninger og gjør dette til en perfekt opplevelsesgave for natur- og dyreelskeren. Moskussafarien inkluderer også en deilig lunsj bestående av blant annet en deilig påsmurt baguette og bakst. Dette vil garantert bli et minne for livet!

  • En uforglemmelig moskussafari
  • Dyktige og entusiastiske guider
  • Lunsj med baguette, vann, frukt og bakst inkludert
  • Opplev vakker natur og enestående dyreliv

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar