Torill (69) fra Sandnes fikk digitalt matkurs til jul – “Vi hadde en veldig kjekk matkveld”

Kvalitetstid finnes i mange ulike former. Det kan være en kveld på sofaen med kjæresten og en god film. Eller det kan være brettspill med barna, eller lunsj på kafé med mamma. Det finnes utallige måter å tilbringe kvalitetstid med sine nærmeste. Torill (69) fra Sandnes fikk derimot nyte en litt annerledes form for kvalitetstid sammen med familien, da de gjennomførte et digitalt matkurs sammen!

Tror du Torill og familien koste seg?

“Vi hadde en kjekk opplevelse sammen, hvor vi fikk god veiledning”

“Jeg fikk digitalt matkurs i julegave fra mine to barn og svigerbarn. Planen var at alle skulle samles hos min datter da kurset skulle holdes, men sønnen min fikk det dessverre ikke til,” innleder Torill. 

“Vi hadde allikevel en veldig kjekk matkveld med god mat. Det var en kjekk opplevelse vi fikk dele, der vi fikk god veiledning i matlaging. Jeg er svært begeistret for den flinke kokken som har laget video om framgangsmåten for å lage god pastadeig/pizzadeig,” fortsetter hun. “Han var veldig raus og positiv da vi måtte endre dato for kurset.” 

Frister det med veiledning av en profesjonell kokk på eget kjøkken?

“Jeg er beriket med ny matinspirasjon”

“Jeg har brukt oppskriftene aktivt i ettertid, og jeg er beriket med ny matinspirasjon. Det kommer både meg selv og familien til nytte og glede,” smiler hun. 

“Det var en kjempekjekk gave å få, synes jeg. Jeg vil absolutt anbefale det til andre,” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i å samle gjengen til et hyggelig måltid rundt middagsbordet? Hva med å overraske vedkommende med et digitalt matkurs? Det er på kjøkkenet magien skjer – matlaging er en av de beste aktivitetene til å knytte sterkere bånd med de som betyr mest. Så samle dere på kjøkkenet og lage god mat sammen til et live streamet matkurs! Det vil ikke bare bli en smakfull matopplevelse, det vil også bli en lærerik aften.

  • 90-120 minutter direktesendt, digitalt matkurs
  • Lær fundamentale triks for å lykkes på tvers av matlaging
  • Lag mat og lær teknikkene for å lykkes med alle typer matoppskrifter
  • Ledes av en profesjonell kokk og assisterende moderator

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar