Tor André (29) – «Vi nøt synet av småfly som lettet, fallskjermhoppere som landet og et beist av en Lamborghini som suste opp og ned flystripa.»

Hopp inn i selveste førersetet og kjør så det hagler med en profesjonell instruktør! Lamborghini er en av de mest merkbare og distinkte supersportsbilene med sine vertikale dører, skinnende farger og en rimelig stor dose med hestekrefter. Lamborghini Huracan er blant de morsomste bilene å kjøre, nettopp fordi de går som det suser. Bokstavelig talt. Dette fikk Tor André fra Drammen oppleve, da han mottok et gavekort på opplevelsen «Lamborghini Speedtest» i julegave fra sin kone.

Hvordan tror du Tor André opplevde å sitte i en rå sportsbil for første gang?

Følelsen av gasspedalens råe kraft og G-kreftene rive i kroppen

«Opplevelsen var veldig fartsfylt og full av adrenalin,» sier Tor André. «Det beste med opplevelsen var følelsen av rå kraft idet jeg trykket gasspedalen til bunns, og det å kjenne hvordan G-kreftene dro i kroppen under oppbremsing,» smiler han.

Ta fart på banen for livets spenningstur du også! Tør du?

Et flott syn av småfly, fallskjermhoppere og et beist av en Lamborghini

«Jeg og min kone ble møtt av en gjeng med hyggelige folk som loset oss fint gjennom registreringsprosessen. Vi ventet tålmodig på vår tur mens vi nøt synet av småfly som lettet, fallskjermhoppere som landet og et beist av en Lamborghini som suste opp og ned flystripa,» forteller Tor André. «Da det endelig var min tur, fikk jeg ta masse bilder både i og rundt bilen. Deretter var det å sette seg inn, feste setebeltet og kjøre ut på flystripa.»

Tror du opplevelsen til Tor André falt i smak?

0-100 km/t på 3 sekunder og en forrykende toppfart på 231 km/t!

«Før start fikk jeg god informasjon om akkurat hva jeg skulle gjøre i bilen, og når jeg skulle gjøre det,» forteller Tor André.  «Jeg og instruktøren kjørte først opp til punktet på flystripa der jeg skulle bremse, før vi kjørte ned igjen til punktet der vi skulle starte,» fortsetter han. «Jeg fikk dermed beskjed om å kjøre bilen sakte opp i 30 km/t før jeg skulle trykke gasspedalen helt i bånn. Resten tok bilen seg av. 0 – 100 km/t gikk på bare 3.1 sekunder og toppfarten var på utrolige 231 km/t før jeg skulle bremse ned,» sier Tor André med et smil.

Kjenner du noen som hadde elsket en opplevelse som dette?

«Jeg skulle gjerne gjort det både en eller to ganger til»

«Helt ærlig så var det så store inntrykk i bilen at jeg ikke husker noe omtrent,» humrer han mens han rister på hodet. «Jeg skulle gjerne gjort det både en og to ganger til. Det var veldig fint å få en opplevelse i gave, og jeg vil absolutt anbefale det til andre som ikke vet hva de skal kjøpe til sine kjære,» avslutter 29-åringen fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

  • Kjør Lamborghini Huracan på bane
  • En prøvekjøring og en akselerasjontest
  • Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
  • En proff instruktør veileder kjøringen

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar