Tonje (40) fra Oslo – “Jeg skal ha med familien min på dette neste år”

Det er noe spennende ved å samles under en bestemt gatelykt i skumringen i en ukjent eller kjent by, og legge ut på din aller første spøkelsesvandring. Ikke bare er vandringen spennende; den lærer deg noe nytt og hårreisende om byen; noe som vil få deg til å sette ekstra pris på den.

Bare spør Tonje (40) fra Oslo!

Hadde du turt å bli med?

“Det ble en utrolig stemning i gruppa!”

“Jeg fikk gavekort på Spøkeslesvandring for to i julegave av broren min. Det var utrolig gøy!” innleder Tonje. 

“Det beste ved den var guiden (tror hun het Mariante?). Hun hadde glimt i øyet og fortalte historiene på en så artig og spennende måte at det ble en utrolig god stemning i gruppa! Jeg skal ha med familien min på dette neste år, og forhåpentligvis er det hun som blir guiden vår da også,” skryter hun entusiastisk.

Hvem ville du tatt med deg på spøkelsesvandring?

“Har anbefalt dette for de jeg har snakket med i etterkant”

“Det var en utrolig gøy og spennende opplevelse, lattermildt, og jeg har anbefalt spøkelsesvandringen for de jeg har snakket med i etterkant,” fortsetter hun.

“Jeg hadde ønsket meg opplevelse i gave til jul, og anbefalte selv YouWish fordi dere har veldig mange forskjellige opplevelser jeg gjerne skulle blitt med på. Dere har mye man kan gjøre sammen med familie, teambuilding med kollegaer, venner og kjæreste i alle anledninger,” smiler Tonje.

Når Tonje blir spurt om hun kunne tenke seg å gi bort en opplevelse selv, nøler hun ikke.

“Absolutt! Jeg skal ha med familien min på dette som en ‘turist i egen by’-aktivitet neste år!” legger hun til avslutningsvis.

Om opplevelsen

BOO! Kjenner du noen som synes gamle, historiske spøkelseshistorier er spennende? Da vil spøkelsesvandring for to passe perfekt! Ta med deg en god venn eller søsken å kjenn hårene reise seg i nakken når dere besøker noen av byens mest hjemsøkte adresser. Her får man ta del i en spennende spøkelsesvandring med grøssende byhistorie fra flere av Norges eldste bygninger. Det vil bli en uforglemmelig opplevelse!

  • Besøk byens mest hjemsøkte områder
  • Skumle og mystiske fortellinger – ta del i byens mørke historie
  • Dyktig og engasjert guide med lang erfaring

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar