Tone fikk oppleve kulinarisk matvandring i Oslos gater

Lyden av olje som putrer på stekepanna, lukten av spennende krydderblandinger og smaken av unikt tilberedte retter, samt læren om Oslos smakfulle historie. En flott turopplevelse designet for å introdusere gjester for byens lokale matvarer og kokker som forbereder dem.

Høres det ikke spennende ut? 

Utmerket vandretur
Tone fra Moe i Aurskog Høland fikk kulinarisk byvandring i gave fra sine søsken. En kulinarisk byvandring er en utmerket vandretur som fokuserer på byens kulinariske herligheter som vil tilby sultne gjester den perfekte ekspedisjonen. Om Tone skal beskrive opplevelsen med tre ord ville hun sagt, “god opplevelse, hyggelig guide og herlig mat.”

Hvilken fantastisk måte å nyte lokal mat og drikke, samt utforske Oslos rike historie på?

En hyggelig dag
Tone sitter igjen med gode minner i etterkant om en hyggelig dag med fine matopplevelser og mer kunnskap om Oslo. “Dette var en veldig fin gave og absolutt noe jeg kan gi videre ved en senere anledning.”

På kulinarisk matvandring vil du få vandre gjennom Oslos mest mangfoldige og innovative strøk. Underveis stopper man opp for å se, prate og selvfølgelig smake på spennende smaker fra alle verdens hjørner. De nøye utvalgte matstoppene tar gruppen med på en reise til eksotiske strøk, midt i Oslo!

Om opplevelsen
Gi bort en kulinarisk vandring der man får oppleve kvalitetsmat på ulike stoppesteder i herlige Oslo eller Bergen. Denne opplevelsen passer perfekt for den som er glad i kvalitetsmat og økologisk og lokalprodusert mat. Dette vil bli en uforglemmelig matopplevelse!

  • Smak kvalitetsmat rundt om i byen
  • Opplev byens kulinariske høydepunkter
  • Rundt 3 timer vandring med sertifisert matguide
  • Fokus på økologisk, lokalprodusert og bærekraftig mat

Les mere om opplevelsen her


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar