Tone (46) fra Oslo ble overrasket av søsteren med en dag med stand up paddling

Du oppnår en helt annen ro i kropp og sjel når du kan tilbringe en dag på vannet. Den behagelige duppen av forsiktige bølger og den enestående utsikten over vann og land har en tendens til å gi et helt nytt perspektiv på området du befinner deg i, og kanskje også på livet generelt? Når dette i tillegg kan kombineres med en vannaktivitet som er lett å mestre, blir det hele en uforglemmelig opplevelse. 

Hva sier du? Frister det?

Det syns hvertfall søsteren til Tone fra Oslo. Hun ga henne gavekort på SUP Introkurs i julegave – og det var en gave som falt i smak!

“To fine timer på Sognsvann”

“Jeg fikk opplevelsen i julegave av min søster, og hun ble med på introkurset selv slik at vi kunne nyte det sammen. Vi fikk to fine timer med SUP på Sognsvann,” forteller Tone.

“Det beste med opplevelsen var at utleiestedet var lett tilgjengelig, med hyggelig betjening og at utstyret fungerte bra,” smiler hun.

Hvem ville du tatt med deg på SUP kurs?

“Helt supert å få opplevelser i gave”

“Jeg sitter igjen med minner om en fin padletur på en deilig og varm sommerdag,” sier Tone.

“Jeg syns det er helt supert å få opplevelser i gave! Det er hyggelig å ha noe å se fram til. Jeg gir også gjerne opplevelser i gave, da de fleste av oss har nok av ting,” avlsutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som er glad i sjøen og vannaktiviteter? Eller som rett og slett liker å prøve nye aktiviteter? Stand Up Paddling introkurs er da en perfekt opplevelsesgave å gi bort! Stand Up Paddling (SUP) er lett å lære med et grundig introduksjonskurs, og ikke minst – veldig, veldig gøy! Dette er en opplevelse som garantert gir mersmak.

  • Lær å holde balanse på brettet og grunnleggende teknikk
  • Maks 8 deltakere per instruktør
  • Alt utstyr inkludert

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar