Tone (43) og familien fikk en magisk opplevelse med glamping

Utsikten over et majestetisk naturlandskap, en kopp kakao i hånden med den perfekte kremtoppen som smelter av varmen, og lyden av spraket fra veden i peisen. Dette er virkelig balsam for sjelen!

En magisk opplevelse.

Tone Beate fra Slattum kjøpte Glamping i julegave til sin samboer, julen 2018. «Opplevelsen var helt magisk! Det beste var vel at det var camping med luksus, altså gode senger, deilig sengetøy, peis og utsikt.»

Har du prøvd camping med en luksus-twist før?

Dette var en helt ny opplevelse for Tone og samboeren hennes. De hadde med sine to barn på 8 og 12 år. «Domen var veldig flott! Jeg likte spesielt godt at det var store «vinduer» så man kunne sitte å drikke kaffe og se ut på naturen. Det var tre Domer plassert på et jorde og jeg ville tro at det er muligheter for å se elg der innimellom.»

Det skal mye til å komme tettere på naturen enn dette!

En stemningsfull atmosfære.

«Det var helt magisk å ligge i sengen og bare nyte utsikten etter hvert som solen gikk ned, og bare det å ligge å høre på veden sprake i peisen satte virkelig stemningen. Om natten ble det litt kaldt men med varmeteppe i sengene var dette ikke noe problem.»

Dette høres jo ut som en skikkelig, god og nostalgisk camping opplevelse. Er du ikke enig?

«Frokosten vi våknet opp til var nydelig! Det var varme bagetter, forskjellig pålegg, to forskjellige yoghurter og et herlig utvalg av drikke. NYDELIG! Vi dro også til Trysil sentrum på dagtid hvor vi fikk syklet offroad. Utrolig flott å ha aktiviteter som dette i nærområdet.»

Følelsen av kos og velvære.

Tone og familien hennes sitter igjen med flotte minner av at familien bare koste seg, og følelsen av velvære. «Jeg gav selv denne gaven bort og det ble veldig godt mottatt og ønsker gjerne å gi en slik gave videre. Veldig godt gavetips til den som har alt.»

Om opplevelsen

Leter du etter en unik opplevelse for hele familien? Da vil Dome Glamping være helt perfekt! Gi bort en eventyrlig opplevelse for fire personer i et luksustelt med herlige fasiliteter. Dette er en naturopplevelse man sent vil glemme og en perfekt opplevelse for familien som vil skape fantastiske minner sammen!

  • En natt med glamping for hele familien der vakker natur møter moderne luksus
  • Luksustelt med strøm, peis, stor dobbeltseng og to ekstra sengeplasser
  • En luksuriøs naturopplevelse som vil gi fantastiske minner!
  • Tilgang til eget privat område med kjøkken, lounge og bad

Les mer her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar