Tommy (26) ble overrasket med en Alpakkavandring: – Det føltes som ren terapi!

Tommy (26) fra Raufoss ble overrasket med en julegave helt utenom det vanlige. En nær venn, som kjenner Tommy godt, vet at han er fascinert av dyr og valgte derfor å gi han en Alpakkavandring i gave.
– Alpakkaer er dyr som fascinerer meg. Det er ikke så ofte man får mulighet til å bli bedre kjent med disse dyrene siden det ikke er så mange som har det i Norge. Jeg hadde store forventninger til denne opplevelsen og gledet meg veldig, sier Tommy til YouWish.no.
Med dette gavekortet får mottakerne komme til alpakkagården, bli med på turforberedelser før vandringen starter og man går ut i skog og mark sammen med alpakkaene.

Hver deltaker får sin egen alpakka og ansvaret for å ta på grime, leietau og å lede alpakkaen gjennom dagens tur. Alpakkavandring passer alle. Vandringen kan tilpasses til å kun gå på vei eller i sakte tempo – alt etter deltakerens behov.

– Som en slags terapi

Tommy gledet seg til å oppleve en ekte alpakkagård og var nysgjerrig på hva dagen ville bringe.
– Å gå tur i skogen mens man leier en alpakka er veldig artig samtidig som det oppleves litt som en form for terapi. Dyrene er veldig rolige og harmoniske. Eierne av gården bekreftet at det var flere som følte det sånn, sier han.
Etter dagen sitter Tommy igjen med nye, fine inntrykk og forteller at opplevelsen innfridde alle forventningene han hadde i forkant.
– Jeg sitter igjen med kun positive minner, og har snakket mye om opplevelsen til de jeg kjenner. Det var hundre prosent verdt å ta turen til gården for å oppleve dette, smiler 26-åringen.

Hva syns du om å få en opplevelse i gave?

– Personlig syns jeg det er  mye bedre å få en opplevelse i gave enn en «ting». Opplevelser har du i minnet for alltid og det er noe fint å se tilbake på. Jeg ville absolutt gitt dette i gave til andre.

Om opplevelsen:

Alpakkaer er milde, myke, nysgjerrige og vennlige dyr. Med dette gavekortet får man oppleve nære møter med disse flotte dyrene og bli med på en flott vandring for to i vakker natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelsene og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses til å kun gå på vei eller i sakte tempo – alt etter deltakerens behov.
Les mer om opplevelsen her

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar