Tommy fikk en overraskalse med Jetpack deluxe av sin kone, morgenen etter bryllupet.

Har du tenkt på hvordan det ville være å kunne fly? Hva med å kunne fly langs vannet, mens man kombinerte det med å dykke i bølgene? Vannsport har tatt på seg en ny evolusjon med introduksjonen av jetpack og flyboarding, hvor du faktisk kan kombinere det å fly og dukke som en delfin i ett!

Hvordan?

Gjennom jetpack og jetboard! Tommy fikk nemlig prøve seg på jetboard. Denne gaven fikk han av sin kone i morgengave på sengen etter bryllupet. Mer romantisk enn det skal man lete lenge etter!

Hva jetpack er, sa du?

En spennende og morsom vannsport

Et flyboard er et vanndrevet brett som er festet på føttene dine – nesten som et snowboard. Med kraften fra vannet blir du flydd høyt (for noen) opp i luften. Du styrer ved hjelp av føttene dine, ved bruk av balanse og enkle bevegelser. Og ja, et annet alternativ er å dykke inn og ut av vannet som en delfin.

Tenker du at du ikke skulle klare det? Da tar du feil.

En forfriskende opplevelse.

Jetpack er litt vanskelig i begynnelsen, men instruktører kommuniserer med deg gjennom en spesiell hjelm. De kan coache deg mens du er i luften eller i vannet. Når du får taket på det, er det en forfriskende opplevelse – man har plutselig fullstendig kontroll på hvordan man skal bevege seg rundt, spinne og snu. Det er en utrolig følelse!

Hvordan tror du Tommy opplevde jetpack?

Helt konge!

“Det var en artig opplevelse siden jeg mestret den ganske bra. Jetboard var helt konge! Det beste med hele opplevelsen var de hyggelige menneskene som drev stedet, opplevelsen av å få det til bra, og i tillegg at jeg traff blink med godværet!”

Har du også lyst til å prøve nå?

Guttetur

Jet-dagen ble en guttetur med Tommy og forloveren hans. Dette er noe de begge vil gjøre igjen. Gutta krutt gjorde en hel dag ut av det med en overnatting, middag og pub-tur før den store jet-dagen. “Det var ille koselig med litt alenetid fra to små barn og kona mi.”

Det er jo ingenting som en ordentlig gutta-kveld, en gang i blant!

Om opplevelsen

Med Jetpack deluxe får man boltre seg på vannet med en jetpack på ryggen! Her kan man fly opptil 35 km/t! Det vil være en super kul aktivitet og en adrenalinfylt opplevelse. Dette er en gave som er helt perfekt for alle som liker vannsport og opplevelser utenom det vanlige!

  • Fly opptil 10 meter over vannoverflaten
  • Fart opptil 35 km/t. Farten reguleres av instruktøren etter eget ønske
  • Aldersgrense 16 år
  • 35 minutter (5 minutter kurs + 30 minutter i vannet)

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar