Tommy (50) fra Skien ble overrasket med en opplevelse av kona – “Det var litt skremmende”

Hadde du turt å sette deg bak spakene i cockpiten på et fly? Frister det med det rushet som utvilsomt suser gjennom kroppen når man tenker over det faktum at det er en selv som har kontroll over maskinen som svever gjennom lufta? Da bør du gjøre som kona til Tommy (50) fra Skien, som kjøpte gavekort på opplevelsen Pilot for en dag i bursdagsgave til sin mann!

Hvordan tror du Tommy reagerte på gaven?

“Det var litt skremmende”

“Jeg fikk gavekort på Pilot for en dag i 50-årsgave av kona. Det var hun som booket dato og tid som en overraskelse,” innleder Tommy. 

“Det var en spennende opplevelse og det var kult å kunne være med å styre flyet. Jeg hadde bare ikke sett for meg et fly fra 1953, det var litt skremmende,” innrømmer han lattermildt.

Kjenner du noen som hadde turt å prøve seg som pilot?

“Jeg fikk ikke mange minuttene å forberede meg på”

“Det beste med opplevelsen er minnene jeg fikk. Jeg husker at jeg var litt skeptisk på grunn av det gamle flyet, men det var utrolig gøy. Fikk god forklaring av en god og trygg pilot,” fortsetter Tommy.

“Det som gjorde det ekstra spennende var at jeg fikk vite hva jeg skulle bare noen minutter før vi satt oss inn i flyet og lettet. Jeg fikk ikke mange minuttene å forberede meg på da jeg fikk greie på hele greia noen minutter før,” innrømmer han med et smil. 

“Å få en sånn type gave, er virkelig noe å anbefale! Jeg kunne absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv, og jeg har allerede vært i kontakt med en kompis angående det,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Kjenner du en flyinteressert? Overrask med en uforglemmelig gave i presang! Med opplevelsen Prøvefly et motorfly gir du bort et minne for livet! Her skal man nemlig ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme. En perfekt opplevelse for familiemedlemmet eller kjæresten som har drømt om å prøve seg som pilot for en dag!

  • Ca. en halvtime i luften med motorfly
  • Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv
  • Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør
  • Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar