Tomm (70) – fikk oppleve et herlig adrenalinkick på Indoor skydive

Woosh! Man vet ikke helt om man føler seg som Supermann eller en fugl som prøver å fly for første gang. Det er en mikset følelse av at man flyr og flyter. Er det sånn det føles å være astronaut kanskje?

Ja… Jeg snakker om Indoor skydive!

Et herlig adrenalinkick

Tomm fra Drammen og fruen fikk Indoor skydive i julegave fra deres barn. Tomm og familien har både vært å sett på Indoor skydive i Voss, samt ordentlig fallskjermhopping på flyplassen tidligere – noe som gjorde de meget interesserte i å vite mer om dette.

“Vi ble tatt godt imot av en energisk instruktør. Vi ble så kledd opp i skydive-utstyr og trente litt på teknikk før vi var klare for å prøvefly – vi begynte allerede her å kjenne på adrenalinet! Selve opplevelsen av å fly –  eller i det minste prøve – var det beste med hele opplevelsen! Tiden gikk fort og vi merket at det var krevende, men minnene vi sitter igjen med i etterkant er at det var en utrolig opplevelse og herlig å endelig ha gjennomført det.”

Hadde du turt å kjenne på fritt fall i en vindtunnel?

Takk til våre barn som tok tak i våre drømmer.

“Vi som har blitt eldre og stort sett har alt, er et vanskelig gaveobjekt. Det er da dette med opplevelser kommer inn. Alt fra kulturopplevelser, naturopplevelser og utfordringer blir da en topp gave. Det blir ikke så dyrt heller, når flere slår seg sammen om gaven.»

Om opplevelsen

Leter du etter en unik gave som vil bli husket? Kjenner du noen som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr? Da vil Indoor skydive være helt perfekt! Overrask en god venn, søsken eller pappa med en gave som byr på følelsen av å hoppe i fallskjerm. Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige og en unik gave som vil bli husket for livet!

  • Opplev følelsen av fritt fall
  • Passer til alle
  • 2 ganger 1 – 1,5 minutters flytid
  • En spennende og minneverdig opplevelse

Les mer om opplevelsen her


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar