Tom (44) fra Jessheim – “Jeg hadde aldri tenkt på det å gi en opplevelse i gave som en mulighet”

Foran deg står flere glass øl. Noen er sterkere i alkohol og inneholder mer humle; andre er av den mer klassiske og lettere typen. Fargene rangerer fra middels gullfarge til en klar og lys gulfarge, til en helt mørk brunfarge. Hvilke smaker hva og hvilke liker du best?

Dette fikk Tom fra Jessheim og sønnen svar på da de deltok på opplevelsen Ølsmaking for to

Tror du de koste seg?

Hyggelig kvalitetstid for to “ølhunder”

“Jeg fikk gavekort på Ølsmaking for to i bursdagsgave av min sønn. Han la til at det hadde vært moro å dra på ølsmaking sammen (han er 22 år), og vi er begge ‘ølhunder’,” forteller Tom med et smil.

“Jeg brygger selv, men har aldri vært spesielt opptatt av historien bak brygging. Her fikk jeg vekket en liten nysgjerrighet fra den dyktige foreleseren,” fortsetter han. “Videre var det veldig positivt at vi, jeg og min sønn, kunne gjøre noe sammen – samt dele en felles glede, som øl kan være.”

Hvem ville du tatt med deg på ølsmaking?

“Jeg hadde aldri tenkt på det å gi en opplevelse som en mulighet”

“Jeg hadde aldri tenkt på det å gi en opplevelse i gave som en mulighet, men jeg tenker nå at dette er noe jeg også kan tenke meg å gi i gave til andre- spesielt til andre ‘ølhunder’,” sier Tom.

Når Tom får spørsmål om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, nøler han ikke med å svare.

“Absolutt!” avslutter han entusiastisk. 

Om opplevelsen

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Ta med deg en god kompis eller pappa å ta del i prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som vil gi mye ny kunnskap.

  • Smak på ulike øltyper
  • Lær om brygging, råvarer og historie
  • En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert

Les mer om opplevelsen her >

Kommentarer

Legg igjen en kommentar