En gruppe som rafter i en elv. Konfirmajsonsgaver 2017

Konfirmasjonsgaver 2018 – Overrask med en opplevelse!

Gi konfirmanten muligheten til å lære noe nytt, teste grenser, få gode minner, oppleve en drømmetur eller få utfordret seg selv. Kanskje du kan inspirere konfirmanten på en eller annen måte? Vi har samlet våre beste konfirmasjonsgaver 2018! Her finner du gavetips til konfirmanten som vil gi minner for livet!

Tenk så mye mer stas det er å få en opplevelse i gave, fremfor en konvolutt med penger… Det viser at du som gavekjøper har gjort en innsats for å finne noe personlig som passer konfirmanten. Indirekte sier du da også du bryr deg og vil hans/hennes beste. Vår liste over våre beste konfirmasjonsgaver 2018 har opplevelser som passer for alle!

Så en opplevelsesgave er en vinn-vinn for begge parter. Og skulle det skje at opplevelsen ikke passer, har vi mange opplevelser man kan bytte til. Du kan også gi et åpent gavekort, der konfirmanten selv kan velge blant opplevelsene på nettsiden vår.

Konfirmasjonsgaver 2018: Her har vi samlet våre beste gavetips til konfirmanten

Vindtunnel 

Et gavekort på indoor skydive gir totalt 3 minutters flyvning i en topp moderne vindtunnel med masse kraft i. Følelsen av vektløshet gir garantert sommerfugler i magen! 3 minutters flytid i vindtunnel tilsvarer fire fallskjermhopp fra 12000 fot!

Les mer her.

Konfirmasjonsgaver 2017: gutt som flyr i vindtunnel.

LES OGSÅ: Opplevelsesgaver 2017 – gavetips som skiller seg ut på gavebordet

Skytepakken for to 

Gi konfirmanten en bang-start på livet som «voksen» med en skyteopplevelse for to. Her får begge deltagerne skyte på blink både med pistol og med revolver. Dette er en opplevelse med krutt i!

Les mer her.

Privat makeupkurs 

Et perfekt gavetips til konfirmanten som vil lære mer om sminke. Med dette gavekortet får konfirmanten et kurs i hvordan legge sminke; en innflring i sminketeknikk og tips og råd om hudpleie. Kurset varer i 50 minutter og etterpå får man med seg produkter til en verdi av 495 kroner med hjem. En trendy, nyttig og original konfirmasjonsgave!

Les mer her.

Rafting

Denne turen er perfekt å gi bort i gave til en som elsker adrenalin og eventyr. Turen ledes av en erfaren guide som trygt leder dere nedover elvens gode raftingstrekning. Turen varer i 3 timer og kan gjennomføres fra mai-september.

Les mer her.

Båtførerkurs 

Dette er en nyttig gave til konfirmanten som trives på sjøen og som har tilgang på båt. Med dette kurset lærer konfirmanten alt som behøves for å ta båtførerlappen. Består man ikke eksamen, får man et nytt kurs – helt gratis! Eksamensgebyr kommer i tillegg.

Les mer her.

SUP yoga

Gi konfirmanten en opplevelse utenom det vanlige. På SUP yoga utfører man yoga på et surfebrett på vannet. En avslappende, men samtidig utfordrende opplevelse. SUP yoga varer i 1,5 time, og leie av alt utstyret man trenger er inkludert. En av våre beste konfirmasjonsgaver 2018.

Les mer her.

Konfirmasjonsgaver 2017. En jente som står med armene ut på et surfebrett.

LES OGSÅ: Hvorfor du bør bruke pengene dine på opplevelser fremfor materielle ting

Lær å sy

Gi konfirmanten en gave som vil vare for livet. Dette er virkelig en gave i vinden; en av våre mest aktuelle konfirmansjonsgaver 2017 Her lærer man nemlig å sy, enten man vil redesigne gamle klær eller sy helt nye plagg. Konfirmanten kan velge mellom et kurs sammen med andre i gruppe eller privattimer. En trendy konfirmasjonsgave 2018 som vil settes stor pris på av alle som er interessert i klær, søm og design.

Les mer her.

Cupcakekurs

Dette er et spennende gavetips til konfirmanten som liker å bake og lage mat. Kanskje til en med en konditor i magen? Her lærer man å pynte gourmet cupcakes og profesjonelle konditorteknikker. Man får selvsagt ta med seg egenpyntede cupcakes hjem.

Les mer her.

Snøkiting grunnkurs

Et sporty gavetips til konfirmanten som trives ute og som vil utfordre seg selv og lære noe nytt. Snøkiting er det råeste tilskuddet til adrenalinsporten i Norge. Her blir man dratt bortover en snøkledd slette etter en luftskjerm. Passer både for nybegynnere og mer erfarne – nivået tilpasses hver enkelt deltager.

Les mer her.

Snøkiter som holder seg fast og hopper. Konfirmasjonsgaver 2017.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar