Thor Martin (25) fra Bergen fikk brynet seg på Fangene på fortet – “Det førte til mange gode minner, mye latter, og en god opplevelse som må prøves igjen!

Se for deg en aktivitet hvor du må ta i bruk alle former for egenskaper og talenter. En aktivitet hvor man må bruke både kunnskap, fysikk og psykologiske evner for å løse oppgavene og komme seg i mål. En aktivitet hvor både kropp og sinn får brynet seg på ulike utfordringer, og hvor man vil dra hjem med en skikkelig god mestringsfølelse – så fremt man faktisk kommer seg ut. Tar du utfordringen?

Det gjorde nemlig Thor Martin (25) fra Bergen, da søsteren hans ga han et gavekort for to personer på Fangene på fortet til jul.

Kjenner du noen som ville klart å bryte seg ut?

En opplevelse som virkelig ga mersmak

“Jeg fikk to billetter i gave av min søster til jul og bestemte meg for å ta med en god kompis av meg på opplevelsen,” forteller Thor Martin. “Dette ga absolutt mersmak og jeg bestilte videre billetter til meg og hele familien!” fortsetter han med et smil.

“Vi hadde en kjempeopplevelse, med masse variert for både store og små. I ettertid har jeg bestilt billetter til en god gjeng fra firmaet mitt i anledning firmafest, og skal jeg dit igjen i oktober!” legger han til.

Kunne du tenke deg å prøve dette med vennegjengen?

“Det gøyeste var kanskje å stupe med hodet først i en haug yogaballer”

“Det var en veldig positiv opplevelse, med mye variert i forhold til vanskelighetsgrader og en god blanding av fysiske prøvelser, samt mental trening (hjernetrim) og mye testing av reaksjonsevner,” forteller han. “Det gøyeste var kanskje å stupe med hode først i en haug med blå yogaballer for å finne brytere man skulle trykke inn for å få poeng!”

“Scenarioet at jeg og en kompis ville gjøre noe en fredag kveld, og nyte noen gode pils i tillegg,” smiler han. “Det førte til mange gode minner, mye latter, og en god opplevelse som må prøves igjen!” legger han til.

Opplevelser er mye bedre enn materielle ting

“Jeg liker mye bedre å få opplevelser i gave, kontra materielle ting som klær og sokker. Jeg kunne absolutt tenkt å gi bort en slik gave til mine venner og nærmeste!” avslutter han fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som tar en utfordring på strak arm? Kanskje en som er glad i å løse gåter og mysterier? Da er Fangene på fortet den perfekte gave! Ta med deg vennegjengen eller familien, spill på lag og løs oppgaver i celler med både fysiske og psykiske oppgaver. Klarer dere å slå de andre deltakerne?

  • Passer alle aldre og nivåer
  • 45 rom med ulike oppgaver
  • Fra 8 år og oppover

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar