Thor Arne (47) fikk oppleve guttedrømmen. Dette viste seg å bli en stor suksess!

Thor Arne fikk opplevelsen «flysimulator» i gave av sin familie. Dette skulle vise seg å bli en veldig stor opplevelse for han. Thor fattet interessen for fly allerede i en alder av 12 og siden den tid har interessen bare utviklet seg til det større.

Ved flysimulator får man oppleve hvordan det er å lette, fly og lande et av de mest brukte passasjerflyene i Norge. Simulatoren er bygget fra scratch og er en tro kopi av Boeing 737-800, som er et gigantisk fly brukt til ruteflygninger over lange distanser. En instruktør vil vise deltakeren de ulike funksjonene og hvordan man flyr.

Thor Arne hadde store forventninger til opplevelsen. Dette var noe helt unikt for han å kunne være med på ettersom han—i 2013—ble utsatt for en bilulykke og siden den tid har hatt sine ting å slite med. Thor var derfor usikker på hvordan denne opplevelsen skulle bli.

Følelsen av spenning står høyt på agendaen på en dag som dette. Bare tanken på å kjøre ut på rullebanen og vente på signal til take-off er helt absurd i det du innser at det er du som er piloten. Det er jo snakk om et passasjerfly! Som du skal ta full kontroll over.

Spenningen var der også for Thor, som i dag sitter igjen med en stor mestringsfølelse, og en gnist etter å fortsette med flysimulator. “Jeg kan ikke si annet enn at dette var en stor suksess!” Han anbefaler å gi bort en opplevelse i gave på det sterkeste, og ikke minst flysimulator!

Thor Arne fikk muligheten til å ta med sin bror for å filme hele seansen, noe som var veldig stort for han. “Nå er hele opplevelsen på film så jeg kan se på det når jeg vil.” Ved å ha det på film har han muligheten til å dele opplevelsen med venner og familie. Kanskje de kan få kjenne litt på følelsen og rushet som kommer ved å fly et passasjerfly selv?


Om opplevelsen

Å gripe spakene og være personen som får den store maskinen til å lette, fly og lande gir en helt spesiell frihetsfølelse. Kjenner du noen med en pilot i magen? Da er dette en gave som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein!

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/flysimulator-737-800


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar