Thomas (50) – ”Jeg fikk prøve å fly et passasjerfly, som var veldig spennende. Det er ikke hver dag man får prøve flysimulator!”

Kjenner du en som kunne tenke seg å prøvefly et fly? Flyentusiast eller ikke – det er noe spennende med det å føle flyet lette under jorden, når det er deg selv som styrer. Dette fikk Thomas fra Bjørndal kjenne på. Han mottok nemlig opplevelsen “Flysimulator 737-800” av sin ektefelle i julegave.

Tror du han greide å navigere passasjerflyet?

En gledelig gave som byr på spenning

“Det var spennende å åpne julegaven og se at jeg fikk en 737-flysimulator, det er ikke hver dag man får prøve noe slikt!” smiler Thomas. “Jeg fikk prøve å fly et passasjerfly, som var veldig spennende – man må styre svært nøyaktig for å greie og lande på rullebanen!” forteller han engasjert.

Kjenner du noen som kunne tenke seg å være pilot for en dag?

«En spennende opplevelse som vil gjentaes

“Jeg sitter igjen med minner om at dette var en spennende opplevelse og at jeg gjerne vil prøve igjen!” sier Thomas. “De fleste mennesker har det meste av materielle ting, så ja, jeg kan nå tenke meg å gi bort en opplevelse til noen jeg kjenner, hvis de ellers har alt de trenger,” avslutter 50-åringen fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og med virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om “Flysimulator 737-800” her>


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar