Thomas (45) – fikk en god massasje som løsnet på langtidsspente muskler.

Når det gjelder avslapning, er det et par ting vi alle forbinder med ordet: spa-dager, peiskos, dager uten alarmklokken og selvfølgelig massasje. Selv om massasje gjør underverker med å la deg slappe av, har det også flere terapeutiske fordeler. Dette fikk ​Thomas fra Strømmen oppleve, da han mottok opplevelsen «Klassisk behandling» i gave.

Kjenner du noen som kunne tenke seg en dag på massasjebenken?

En etterlengtet prioritering

«Opplevelsen var bra med en god massasje som løsnet på litt langtidsspente muskler,» forteller Thomas. «Jeg hadde selv ønsket meg en opplevelse i gave, uten å spesifisere hvilken. Jeg skulle absolutt ønske jeg hadde midler og tid til å prioritere dette mer. Jeg kan tenke meg å gi bort noe lignende til noen som trenger å løsne litt på spente muskler selv,» avslutter 45-åringen.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave til en som fortjener det lille ekstra? Da er klassisk behandling den perfekte gave! Her får gavemottaker velge mellom en deilig massasje eller ansiktsbehandling som gir en frisk glød til huden. Unn din kjære eller en god venn en avslappende og velværende opplevelse!

  • Velg mellom massasje eller ansiktsbehandling
  • 25-30 minutters behandling
  • Behagelig atmosfære

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar