Thomas (28) fra Bergen – “Å endelig få muligheten til å gå ut bare for å le og kose meg satt jeg veldig pris på”

Kjenner du en ordentlig moroklump? En som alltid har en vits på lur, og som elsker morsomme historier? Som virkelig har god humor og setter pris på et godt show? Da bør du gjøre som søstrene og kjærestene til Thomas (28) fra Bergen – de ga han gavekort på Stand Up-kveld for to til bursdagen!

Tror du opplevelsen falt i smak?

“God stemning og underholdning”

“Jeg fikk opplevelsen av mine søstre og deres kjærester i forbindelse med 28-årsdagen min. Og jeg fikk i tillegg en flaske whisky for å komme i den ultimate stemningen for en herlig kveld,” sier Thomas med et lurt smil.

“Opplevelsen var kjempegøy. Jeg elsker stand-up, men det har ikke blitt så mye av det de siste årene. Å endelig få muligheten til å gå ut bare for å le og kose meg satt jeg veldig pris på. Det beste var å bli overrasket over hvor utrolig morsomme mange av de var. Det at det var fullt i salen også skapte god stemning og underholdning både blant publikum og de som sto oppe på scenen,” fortsetter han.

Frister det med en morsom kveld ute?

“Et godt avbrekk fra hverdagen”

“Jeg sitter igjen med gode minner som jeg fikk dele med min kone. Vi hadde en utrolig morsom og avslappende aften. Et godt avbrekk fra hverdagen hvor vi kunne være sammen i vår egen lille boble,” forteller Thomas.

“Jeg elsker å få opplevelser i gave, ettersom jeg lever for å oppdage nye og interessante ting,” sier han entusiastisk.

“Jeg kunne så absolutt tenkt meg å gi opplevelser til andre. Det har jeg også gjort, gjennom blant annet YouWish. Jeg elsker selv opplevelser og vet hvor glad jeg blir av å få det. Da liker jeg også å gi det i gave til andre som jeg også vet setter pris på det,” legger han til avslutningsvis.

Om opplevelsen

Lurer du på hva du skal gi kjæresten i bursdagsgave? Eller til foreldrene dine som aldri ønsker seg noe? Gi lattermusklene en treningsøkt og unn noen du er glad i en minnerik opplevelse med stand up-kveld for to! Dette er den perfekte kvelden for god kvalitetstid med latter og glede.

  • Billetter for to personer til en morsom klubbkveld
  • Hyppige forestillinger
  • En konferansier, og tre-fem komikere
  • Morsomme komikere som gir alt på scenen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar