Thomas (24) fikk Floating med massasje i gave – “40 minutter føltes ut som 5 minutter”

Når var siste gang du slappet av? Og da mener jeg ikke sist gang du satt på sofaen og så på Netflix, men sist gang opplevde total avkobling i kropp og sinn? Hvor du lot alle tanker og bekymringer forsvinne samtidig som musklene endelig ga slipp på spenning? Heldigvis finnes det måter man kan oppnå denne formen for total ro. Bare spør Thomas (24) fra Oslo – han fikk nemlig gavekort på Floating med massasje!

Kjenner du noen som fortjener total avkobling?

“Jeg gikk inn i den dypeste meditasjonen jeg noensinne har klart”

“Jeg fikk gavekort på opplevelsen Floating med massasje gjennom YouWish i gave fra en kompis. Flytetanken var en veldig kul opplevelse! Det tok meg noen minutter før jeg klarte å slappe helt av, men etter 10 minutter så gikk jeg inn i den dypeste meditasjonen jeg noensinne har klart. 40 minutter føltes ut som 5 minutter,” sier Thomas lattermildt.

“Jeg skulle nesten ønske jeg kunne holdt på enda lenger,” fortsetter han.

Blir du fristet?

“Jeg sitter igjen med bare positive minner”

“Massasjen etterpå var også veldig behagelig, spesielt ettersom jeg allerede var utrolig avslappet fra flytetanken fra før av,” forteller Thomas.

“Jeg sitter igjen med bare positive minner, og jeg kommer definitivt til å gjøre det igjen – men muligens enda lenger i flytetanken,” sier han med et lurt smil.

Kanskje dette er gaven du leter etter?

“Det å få en opplevelse i gave synes jeg er tusen ganger bedre enn å få en fysisk gave! Jeg kommer garantert til å gi en opplevelse sånn som denne i gave til venner og familie! Jeg vil si at det gir mye mer glede og gode minner enn hva en fysisk gave kan gi,” legger han til avslutningsvis, strålende fornøyd.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som kunne trengt å lade opp batteriene? Da vil Floating med massasje være midt i blinken! Med floating stenger du alle sansene ute mens du flyter vektløs i en tank fylt med saltvann. Opplevelsen avsluttes med en velværende massasje som forlenger den behagelige floating-følelsen. Denne opplevelsen passer perfekt for den som trenger total avslapning og har godt av en velværende opplevelse.

  • Steng sansene ute i en lydisolert tank i 60 minutter
  • Slapp av i vektløs tilstand
  • Nyt en velværende 50 minutters massasje
  • En unik og avslappende opplevelse

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar