Thale (24) fra Sandefjord fikk prøve seg på skytebanen takket være en gave fra onkelen – “Det var en utrolig fin og lærerik erfaring.”

Du holder pistolen hånden, lukker det ene øyet og retter pistolløpet mot blinken. Du tar et dypt pust inn og slipper den sakte ut i det du trykker ned avtrekkeren. Samtidig som kula forlater pistolen med et høyt smell, kjenner du den distinkte lukten av krutt. Hjertet pumper adrenalinet gjennom kroppen i det du senker pistolen sakte for å inspisere hvor kula endte opp. Traff du blink?

Thale (24) fra Sandefjord fikk nemlig oppleve akkurat dette, da hun fikk opplevelsen Skytepakken for toi bursdagsgave av sin onkel!

Har du lyst å prøve deg på skytebanen?

“Det beste var å få oppleve det under trygge omgivelser med en god venn.”

“Jeg fikk Skytepakken for 2 av min onkel da jeg hadde bursdag i juli 2020,” forteller Thale. “Personlig synes jeg det var helt fantastisk! Det var kjempe lærerikt, og det beste for min del var at jeg fikk oppleve dette her under trygge omstendigheter med en god venn ved min side.”

“Vi ankom stedet vi skulle skyte på, møtte en av instruktørene og gikk videre inn i Hula i Sandefjord. Der ble vi satt ned ved bord og fikk informasjon om skytebanene, hva vi skulle gjøre og ikke gjøre, hvordan et våpen (i dette tilfellet pistoler og revolvere) fungerer, hvordan vi skulle holde våpenet, med mer,” fortsetter hun. 

“Deretter gikk vi inn på skytebanen. Instruktørene forklarte oss i detalj hva vi skulle gjøre steg for steg, og møtte meg med stor forståelse,” legger hun takknemlig til. 

Frister det med en spennende aktivitet hvor du får god opplæring?

Etter å ha brukt halvparten av skuddene var det tid for konkurranse!

“Jeg var veldig nervøs, men nervøsiteten forsvant etter kort tid,” innrømmer hun. 

“Etter 50 skudd med pistol fikk vi ta en pause, før vi igjen skjøt 50 skudd. Da var det konkurransetid! Den som skjøt best/fikk høyest poengsum fikk en premie, noe som var utrolig gøy!” forteller hun. “Jeg kom ikke på førsteplass, men det betydde ikke noe for min del,” legger hun til. 

“Etter 100 skudd med pistol ble vi ført inn på den andre banen, hvor vi fikk skyte med noe som hadde litt større kaliber. Kjempegøy! Alt i alt var det en utrolig fin og lærerik erfaring,” sier Thale med et smil.

“Rett før jeg skjøt siste skudd, hadde jeg så mye adrenalin i kroppen.”

Thale sitter igjen med mange minner etter opplevelsen. Hun forteller: “Etter kanskje 20 skudd, så kikka jeg bort på vennen min og vi begge så på hvordan vi hadde gjort det. Han sa at han var imponert av hvor bra jeg hadde gjort det foreløpig, da vennen min har en del mer erfaring innenfor dette feltet enn meg.” 

“Da vi skulle skyte det aller siste skuddet på den andre banen, var jeg veldig nervøs. Vi skulle tross alt skyte med .357 Magnum, og det var en god del større enn .22, som vi akkurat hadde skutt 100 skudd med,” forteller hun lattermildt. 

“Rett før jeg skjøt skuddet, hadde jeg så mye adrenalin i kroppen. Rett etter skuddet var avfyrt og jeg overga revolveren til instruktøren, gikk jeg noen steg tilbake og kjente på en ekstrem stolthet,” fortsetter hun. “Jeg hadde faktisk turt å gjennomføre hele opplevelsen selv om jeg var så nervøs som jeg var!”

Kunne du tenke deg å overraske en du er glad i med Skytepakken for to?

“Å få en opplevelse i gave er faktisk noe av det beste du kan få.”

“Å få en opplevelse i gave er faktisk noe av det beste du kan få. Jeg hadde nok aldri tenkt på dette hvis ikke jeg hadde fått det av onkelen min,” sier hun. 

“I fremtiden kommer jeg nok selv til å gi bort flere opplevelser fremfor nok et objekt vi setter på hylla. Opplevelser er virkelig noe jeg tror folk setter pris på, og det er noe hvert fall jeg setter pris på!” avslutter hun fornøyd.

Om opplevelsen

Leter du etter en rå gave som vil huskes? Da vil Skytepakken for to være midt i blinken! Her vil to stykker få mulighet til å prøve seg på pistolskyting under kyndig veiledning. Hva venter du på? Ta med deg en god kompis eller overrask kjæresten med en opplevelse det ryker av! Dette er en gave med krutt i – midt i blinken for litt spenning i hverdagen!

  • Skyting med både revolver og pistol
  • Dyktig veiledning i skyting og sikkerhet
  • En morsom og avløsende opplevelse man sent vil glemme

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar