Terje fikk tur med Skibladner til 50 årsdagen: – Svingende musikk og god atmosfære!

Terje (50) fra Ottestad ble overrasket med opplevelsen Hjuldamper med middag da han fylte 50 år.

– Jeg fikk gaven av gode venner til bursdagen min. Både 50-årsdagen og denne gaven representerer gode minner som er en glede å se tilbake på, sier jubilanten.

Terje forteller at han gledet seg til å gjennomføre opplevelsen.

En reise tilbake i tid

Et gavekort på en tur med hjuldamper på Mjøsa gir på mange måter også en reise tilbake i tid. Enten man nyter det vakre landskapet en solfylt sommerdag eller besøker de gamle, flotte salongene «Herresalon», «Damesalon» eller «Røgesalon» med puter og plysj, som er istandsatt og bevart.

Middag og dessert er også inkludert i opplevelsen. Hjuldamperens ærverdige restaurant holder en 150-årig tradisjon i hevd og tilbyr den berømte laks og jordbær som den alltid har gjort. Kaffe serveres til desserten.

– Opplevelsesgaver er genialt!

-Jeg hadde veldig positive forventninger. Jeg hadde aldri vært på et slikt arrangement før og gledet meg oppriktig, sier han.

Dagen kom og forventningene ble innfridd.

– Det ble en kjempepositiv opplevelse! Det var god service fra Skibladners ansatte, rikelige mengder med mat, svingende musikk og god atmosfære.

Terje er ærlig på at han ikke trenger flere ting – og syns derfor denne type gave er veldig flott.

-Opplevelsesgaver er genialt. Jeg trenger ikke materielle gaver og syns det er flott både å gi og å få opplevelser i gave, avslutter han.

Om opplevelsen:

En opplevelse med hjuldamper på Mjøsa hvor middag og dessert er inkludert, er en gave man minnes. Oppe på dekk på den 150 år gamle hjuldamperen kan man nyte det vakre Mjøslandskapet, og oppleve dampmaskinen og skovlene i drift akkurat slik det var på 1880-tallet.

  • En tur med en historisk hjuldamper
  • Stilige salonger under dekk
  • Middag og dessert
  • Kjøres sommerhalvåret
  • Drikke kjøpes i tillegg

Les mer her

Kommentarer

Legg igjen en kommentar