Terje (41) fikk en realistisk opplevelse med en tur i et Boeing 737-800

Kjenner du en som kunne tenke seg å prøve å fly? Det er rart å tenke seg hvordan det ville føltes å styre et stort passasjerfly. Hadde du tatt sjangsen om du hadde fått muligheten? Det gjorde nemlig Terje fra Oslo da han fikk opplevelsen, Flysimulator 737-800 i gave til sin 40 årsdag av sin svigermor, svoger og svigerinne.

En spennende time

«Det var en fin opplevelse og en spennende time i simulatoren som jeg absolutt kan anbefale videre, uansett hvilken erfaring man har med simulator fra før,» forteller en fornøyd Oslogutt. «En flink instruktør tilpasser flyturen etter den erfaringenen jeg hadde, og ga meg akkurat så mye utfordring jeg trengte! Simulatoren er også meget realistisk, smiler Terje.

Det høres ganske spennende ut, er du ikke enig?

 

En realistisk opplevelse

«Opplevelsen av å være pilot i en realistisk simulator Boeing 737-800 simulator er vel en av de beste minnene jeg sitter igjen med,» forteller Terje. «Det var flott å få en opplevelse og et innblikk i hvordan hverdagen til en pilot er,» smiler han.

«I en hverdag hvor man egentlig har alt det man trenger, er det å få en fin opplevelse i gave helt prima! Ettersom man sitter igjen med gode minner,» avslutter Terje.

Om opplevelsen

Kjenner du noen med en pilot i magen? Eller en som lenge har drømt om å styre sitt eget fly? Da vil flysimulator være den perfekte gave! Utfordre en kompis eller kjæresten til å gripe spakene og få den store maskinen til å lette, fly og lande. Dette er gaven som gir en virkelighetsnær opplevelse av å være flykaptein, hvor du vil sitte igjen med en helt spesiell følelse av frihet.

  • Ta av og lande en 737-800
  • Guide viser hvordan man flyr
  • Kommuniser over radio og virtuelle flygeledere
  • Virkelighetsnær opplevelse av å fly

Les mer om flysimulator her.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar