Terese (38) fikk spesialbehandling i gave. -«Behandleren var helt fantastisk!»

Hvis du ønsker å slappe av, kan behandlinger helbrede både kropp og sjel. Det å føle roen og den avslappede atmosfæren på et behandlingssted kan være akkurat det man trenger etter et år som 2020. Fristende aromaterapier virker som den perfekte veien til absolutt lettelse.

I alle fall om man tar Tereses opplevelse i betraktning. 

En positiv opplevelse

Terese fra Oslo fikk opplevelsen, «Spesialbehandling» av sin mor til jul. «Jeg ble så positivt overrasket at det var så enkelt å bestille tid, at jeg fikk time raskt og behandleren var bare helt fantastisk!» forteller Terese. «2020 har vært et krevende år for mange og etter at jobben min stengte igjen i november, for andre gang i år, hadde jeg ganske høye skuldre kan du si.»

Hva er vel ikke bedre enn en velværedag når skuldrene har hengt seg fast ved nakken?

En kunnskapsrik og dyktig behandler

«Et par uker før jul benyttet jeg gavekortet på spesialbehandlingen. Jeg har aldri vært hos en så innmari dyktig behandler som Maria, som er både massasje- og shiatsuterapeut,» forteller Anette. «Hun var så kunnskapsrik og dyktig – jeg ble positivt overrasket og kan anbefale henne på det sterkeste,» smiler hun.

Kjenner du noen som hadde hatt gleden av en dag med spesialbehandling?

En avslappende kropp og et lettere sinn

«Når jeg gikk hjem igjen etter behandlingen føltes kropp og sinn mye lettere. Til tross for et tøft år for mange, så har de aller fleste nok ting. En opplevlese, gjerne en du kan dele med noen, er noe helt spesielt og absolutt å anbefale,» avslutter Terese.

Om opplevelsen

Kjenner du noen som fortjener litt ekstra pleie og avkobling? Da vil et gavekort på Spesialbehandling være midt i blinken! Gi bort en deilig avslappende massasje eller en herlig ansiktsbehandling som vil gi mer energi og glød. Alle setter pris på tid til velvære og avslapning.

  • Velg mellom ansiktsbehandling eller massasje
  • 50-60 minutters behandling
  • Avkobling og velbehag
  • Behagelige omgivelser

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar