Monica (50) sitter igjen med minner om godt selskap og en herlig stemning

Hva tenker du på når jeg sier mye latter, god mat og herlig stemning?

Tenkte du også på Wallmans Dinnershow? Det var nettopp det jeg siktet etter! Monica og mannen hennes fikk en kveld ute på Wallmans i anledning deres 50 og 60 års dag fra to vennepar, som også ble med på feiringen. “Det er alltid gøy å gå ut med venner. Kombinasjonen av å bli underholdt, spise god mat, samt ha tid til å skravle imellom showet gjorde dette til en perfekt kveld!”

Det høres ut som den perfekte kombinasjon, gjør det ikke?

En fantastisk kveld

Et gavekort på Wallmans Dinnershow gir en helhetlig opplevelse med en nydelig firerettersmiddag, og et variert og underholdende show. Wallmans har klart å kombinere det beste av sang, dans, magi, humor, mat og atmosfære til et sensasjonelt konsept av høy kvalitet.

“Vi sitter igjen med minner om mye latter, fint show, god mat og herlig stemning!” Monica vil anbefale denne opplevelsen for andre. «Det er mye mer gøy å få en opplevelse i gave enn en ting. Dette gjør at man har noe å glede seg til, samtidig som man skaper fine minner i etterkant.”

 

Om opplevelsen
Wallmans kombinerer det beste av underholdning med et utsøkt, firerettersmåltid. De dyktige artistene leverer underholdning av høy kvalitet og sørger for en magisk kveld man sent vil glemme. Gi Wallmans Dinnershow i gave til den som har alt.

  • Uforglemmelig kveld med et forrykende show
  • Utsøkt surprisemeny med minst fire retter
  • Showplasser i billettkategori Gull
  • Inngang til nattklubb inkludert


Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/wallmans-dinnershow


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar