Synne (24) fra Sogndal nøt ro og hygge med mannen sin – “Det beste var roen vi fikk”

Kjenner du noen som fortjener en liten getaway? Noen som hadde satt pris på å nyte kvalitetstid sammen med en de er glad i, i flotte og behagelige omgivelser? Hvor man virkelig kan ta en pause fra hverdagens mas og kjas, og bare være? 

Gjør som søsteren til Synne (24) fra Sogndal – hun overrasket nemlig henne og sin kommende svigerbror med en uforglemmelig overnatting i tretopphytte.

Tror du bryllupsgaven falt i smak?

“Det beste med opplevelsen var roen vi fikk”

“Jeg fikk gavekort fra YouWish på Natt i tretopphytte av søsteren min i bryllupsgave,” forteller Synne.

“Det var en veldig fin opplevelse! Vi var litt uheldige med været, men det gjør ikke så mye når man kan kose seg inne i varmen i en flott hytte i trærne,” fortsetter hun. “Det beste med opplevelsen var roen vi fikk.”

Ro og fred omgitt av flott natur – frister det?

“Mye bedre med opplevelser enn materielle ting”

“Jeg sitter igjen med mange flotte minner, og spesielt et minne om det søte lille ekornet som oppholdt seg på altanen. Det hyggelige vertskapet stikker seg også ut som et spesielt fint minne fra turen,” smiler hun.

“En opplevelse er en veldig fin gave, og jeg syns det er mye bedre med opplevelser enn materielle ting. Jeg kunne så absolutt tenke meg å gi bort en opplevelse i gave selv!” avslutter hun entusiastisk. 

Om opplevelsen 

Kjenner du noen som elsker alt naturen har å tilby? Leter du etter det ultimate eventyret å ta med din kjære på? Hvorfor ikke ta kjærligheten til hverandre og the great outdoors til nye høyder? Ta med deg din kjære eller familien og gjør dere klare til å heve neste hyttetur til et nytt nivå med en natt i tretopphytte! Dere vil komme tilbake fra turen med noen fantastiske historier.

  • En natt i magisk tretopphytte for to (opptil seks personer på Iveland)
  • Idyllisk beliggenhet som byr på mange naturopplevelser
  • Opplev vakkert skogslandskap og nærkontakt med naturen

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar