Svanhild sitter igjen med en kjempefin opplevelse etter hundekjøring – «Dette vil jeg gjøre igjen.»

Føl kraften til glade huskyer når du kjører din egen hudeslede. Utforsk urørt terreng som ellers ville være utilgjengelig til fots. Kjenn vinden i ansiktet og hør snøen brake under sleden og hundenes poter. Føl deg i ett med naturen og dens underverker.

Høres det ut som noe du kunne tenkt deg?

En kjemefin opplevelse

Svanhild fikk opplevelsen «Hundekjøring» i julegave av sin samboer. «Det var en kjempefin tur,» forteller Svanhild. «Det beste med hele turen må være hundene og den fine naturen,» smiler hun.

«Dette er absolutt noe jeg vil prøve igjen»

«Det var en kjempeartig og se turlederne ordne hundene i riktig rekkefølge på sleden, forteller Svanhild. «Vi ble forklart hvordan vi skulle føre sleden og fortalt om alder og navn på hundene. Så kjørte vi rundt 6km,» fortsetter hun.

«Jeg sitter igjen med minner om en kjempefin opplevelse – absolutt noe jeg vil prøve igjen en gang. Det var en veldig fin gave,» svslutter hun.

Om opplevelsen

Leter du etter en gave som vil glede? Da er hundekjøring et herlig alternativ! Man suser gjennom vinterkledd skog, ser det vakre landskapet blafre forbi, og hører lyden av mange små poter i snøen. Gi bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv! Det er sjelden man får en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

  • Fantastisk turopplevelse
  • Cirka 5-8 kilometer kjøring
  • Ingen forkunnskaper nødvendig

Les om hundekjøring her>


Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar