Susanne (26) fra Oslo storkoste seg på alpakkavandring – “Turen ble ikke som vi så for oss, den ble enda bedre”

Kjenner du noen som er glad i dyr og flotte turer? Noen som hadde elsket å ha en firbeint og sjarmerende turvenn mens man trasker gjennom skog og mark? Det gjorde nemlig storesøsteren og samboeren til Susanne (26) fra Oslo! Derfor overrasket de henne med et gavekort på en uforglemmelig alpakkavandring for to til jul.

Tror du gaven falt i smak?

“Det beste var å få lov til å gå side om side med en egen alpakka”

“Jeg fikk opplevelsen av min storesøster og hennes samboer i julegave i fjor,” innleder Susanne. “Opplevelsen var kjempe spennende, lærerik og morsom. Det beste med hele opplevelsen var det å faktisk få lov til å gå side om side med en egen alpakka. Samtidig så var jeg fornøyd med at jeg kunne klappe på min alpakka ettersom han var en koseklump.”

“Jeg og min samboer lagde en del scenarioer i hodet da vi nærmet oss gården. Vi var spente og litt nervøse da vi aldri hadde vært i nærheten av en alpakka før. Vi håpet på at en av oss fikk en alpakka som ikke ville gjøre som vi ville, og det fikk min samboer. Så da lo vi litt internt,” ler Susanne. 

Hvem ville du tatt med deg på alpakkavandring?

En alle tiders tur som overgikk alle forventninger

“Turen ble ikke sånn vi så for oss, den ble enda bedre,” innrømmer hun. “Vi var to uvitende og litt redde jenter som fort ble varme i trøya da vi skulle hente alpakkaene våre.”

“Vi sitter igjen med gode minner, det var så gøy å vandre rundt i skogen med tre alpakkaer. Det var spesielt gøy å se hvordan de er, hvordan de går og se hvordan de oppfører seg i flokken sin. Det var en alle tiders tur og timene vi brukte på gården med alpakkaene var verdt hvert minutt,” legger hun til med et stort smil.

“Jeg kunne absolutt dratt på enda en vandring, det var kjempegøy. Jeg håper flere drar på alpakkavandring, så dette er absolutt noe jeg kunne ha gitt i gave til noen andre,” avslutter hun fornøyd. 

Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar