Sunniva (47) fra Arendal overrasket moren sin med alpakkavandring – “Dette ga oss kvalitetstid og en opplevelse for livet”

Å gå på tur i skog og mark er en kjent og kjær aktivitet for mange. Men hva om denne populære aktiviteten kunne kombineres med nærkontakt med herlige dyr? Hva om man kunne nyte en hyggelig tur sammen med en ganske unik firbeint turkamerat? Med Alpakkavandring for to er det akkurat dette man får, da man får ansvaret for sin helt egen alpakka på hele turen!

Hvis du lurer på om Alpakkavandring er en virkelig unik og morsom opplevelse, er det bare å spørre Sunniva (47) fra Arendal. Hun ga nemlig moren sin et gavekort på Alpakkavandring for to til jul i 2021, og det var virkelig en innertier!

Kunne du tenke deg å gå tur med en sjarmerende og lodden alpakka?

Mamma Randi med sin firbeinte turkamerat! Bilde: Sunniva Sutestad.
“Da jeg endelig gikk inn på YouWish, ble jeg utrolig glad!”

“Jeg ga min mor Randi Kallhovd Svensson gavekort på Alpakkavandring for to  i julegave i 2021. Egentlig så har jeg sluttet med julegaver, fordi jeg synes det har blitt altfor overfladisk. Men i fjor fikk jeg veldig lyst til å gjøre litt ekstra stas på min mor, og lette på nettet etter noe med mening,” forteller Sunniva. 

“Jeg tenkte med en gang på noe vi kunne gjøre sammen, da jeg hadde lyst til å tilbringe tid med henne. Det er så altfor enkelt å bare kjøpe noe, det krever jo ingenting. Jeg tror ofte vi kjøper oss bort fra dårlig samvittighet. Og det å kun gå ut å spise synes jeg også er litt bortkastet, og ikke spesielt nok,” fortsetter hun.

Hva tror du ble redningen til Sunniva?

“Jeg så siden til YouWish på Google,  men det tok litt tid før jeg så nærmere på den, da jeg tenkte at alle disse tingene nok ble for dyrt for meg. Men, da jeg endelig gikk inn for å se, ble jeg utrolig glad! Ikke bare fant jeg Alpakkavandring i nærheten av der vi bor, og vi er begge uendelig glad i dyr, men det var også langt innenfor budsjettet mitt, så jeg kunne i tillegg spandere lunsj og litt bobler den dagen,” sier Sunniva med et stort smil.

Utrolig bra opplevelse fra start til slutt

“Opplevelsen har vært utrolig bra, helt fra booking til avslutning. Jeg var litt nervøs for at det skulle være vanskelig å få gjennomført, da det var så rimelig, men da jeg booket i april var det helt ukomplisert. Arrangøren sendte et kjempehyggelig svar på henvendelsen min, sendte inn kode fra gavekortet, og så var alt på plass. Jeg fikk beskjed om at de gledet seg til å ta oss med på tur,” forteller hun. 

“Det beste med opplevelsen var hvor profesjonelt det ble gjennomført, at det svarte til og overgikk forventningene, og at det ga meg og min mor et nydelig minne sammen,” legger Sunniva til.

Enkel og grei booking av et minne for livet – kan det bli bedre?

Sjarmerende turkamerater! Bilde: Sunniva Sutestad.
“Det var tydelig at guiden visste hvem vi var fra bestillingen”

“Det var lett å finne frem, da gården ligger bare noen sekunder fra E18, men så skjult fra den at du tenker du er langt fra ståk og støy. Guiden sto klar da vi kom, og vi kom 15 minutter for tidlig. Guiden møtte oss med et stort smil, og det var tydelig at han visste hvem vi var fra bestillingen,” smiler Sunniva. 

“Først ruslet vi litt rundt på gården, kikket på alpakkaer og alt det andre som er der. Vi fikk høre litt om driften og om de forskjellige personlighetene dyrene har. Det var så nydelig og koselig å se hvilket personlig forhold guiden hadde til dyrene, og hvor tydelig glade de var i han. Så det var en veldig god start på dagen,” deler hun entusiastisk.

Får du lyst til å ta med deg en god venn på alpakkavandring?

“Deretter ‘fikk’ vi hver vår søte alpakka og fikk vite navn og høre personligheten til vår egen, spesielle nye venn. Jeg tror vi alle mente at akkurat vår venn var den beste, søteste, morsomste osv.,” fortsetter hun lattermildt. “Vi gikk så en nydelig og behagelig tur i naturskjønne omgivelser, litt på grusvei omgitt av jorder, og litt på komfortabel sti i skog.” 

“Hele tiden ble samtlige virkelig sett av guiden, og alle fikk litt egen oppmerksomhet. Dette imponerte meg virkelig! Vi fikk kose med dyrene, fikk skryt for håndtering (voksne blir minst like stolt av det som barn!), og vi fikk virkelig oppleve disse nydelige dyrepersonlighetene på et personlig nivå,” fortsetter Sunniva.

Alpakkaselfier må til! Bilde: Sunniva Sutestad.
“Dette ga oss kvalitetstid og en opplevelse for livet”

“Etter turen var det ingen hastverk. Ofte skal alt gå litt rask når en aktivitet er over, og det blir litt hintet til at man skal dra raskt når timen er over. Men det var absolutt ikke tilfellet her! Vi fikk masse tid til å si farvel til vår venn, og stille enda flere spørsmål… Det må jeg innrømme var mest for å hale ut tiden,” innrømmer hun med et glimt i øyet. 

“Jeg tror samtlige grublet over hvordan de kunne gjøre om hagen hjemme til en alpakkagård,” sier Sunniva med et lurt smil. “Det var en flott opplevelse fra start til slutt. Vi satt igjen med et minne om en helt utrolig dag som moren min og jeg fikk tilbringe sammen, og minnene om at ting kan være både proft og enkelt.”

Kanskje Alpakkavandring er den perfekte gaven til en du er glad i?

“Jeg kommer kun til å gi opplevelser i gave fra nå av, og har allerede begynt å planlegge hvilken opplevelse min mor skal få neste år. Det er ofte så liten tid i hverdagen, og i tillegg gir vi oss selv ikke nok tid sammen med våre kjære. Som tidligere sagt, ofte gir vi en dyr, men upersonlig gave for å dekke over dårlig samvittighet. Dette ga oss kvalitetstid og en opplevelse for livet. Jeg vil også selv virkelig bli glad for å få opplevelse i gave. Hva er vel bedre enn å oppleve noe og virkelig LEVE?” avslutter hun, strålende fornøyd.

Smiiiil! Randi med sin gode alpakkavenn. Bilde: Sunniva Sutestad.
Om opplevelsen

Leter du etter en hyggelig gave som vil gi gode minner? Da vil Alpakkavandring for to passe perfekt! Ta med en god venn og opplev et nært møte med disse morsomme og søte dyrene i vakker natur. Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, som vil garantere en god latter. Dette er en fantastisk gave som vil falle i smak hos alle som setter pris på dyr og natur.

  • Alpakkavandring for to i vakker natur
  • Bli med på turforberedelser og få ansvar for en egen alpakka
  • Vandringen kan tilpasses etter deltakerens behov

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar