Sunniva (20) tok med seg kjæresten på noe nytt og spennende

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å flyte rundt i verdensrommet? Hvordan føltes det å være Neil Armstrong i 1969? Hvis du ikke har muligheten til å ta deg en tur ut i verdensrommet i et romskip, kan du gjøre som Sunniva fra Nittedal. Hun fikk nemlig opplevelsen, Parfloating og massasje, som kjæresten hennes var så heldig å få være med på.

Parfloating med massasje – hva har det med verdensrommet å gjøre, tenker du sikkert nå?

Følelsen av å flyte rundt i verdensrommet

“Floating var en helt fantastisk opplevelse – det var noe nytt og spennende for oss begge! Når vi skrudde av alt lyset i «bassenget» og fikk slappet helt av, fikk jeg en følelse av å flyte rundt i verdensrommet, helt fantastisk!” smiler Sunniva.

“Vi ble godt informert i forkant om hva vi skulle gjøre før, under og etter floatingen. Først var det å dusje og fjerne sminke, så gikk vi inn i «bassenget» med ørepropper i ørene og la oss ned på ryggen og begynte floatingen. Det tok ikke lang tid før vi greide å slappe av,” forteller Sunniva.

Hørtes ikke helt feil ut dette? Er du ikke enig?

En enda rikere spa-opplevelse

“Vektløsheten man følte på floatingen var helt spesiell og avslappende, og den beroligende musikken ga oss en enda rikere spa-opplevelse. Etter floatingen følte jeg at jeg hadde mer energi og kviknet raskt til, før vi fikk en utrolig deilig massasje i etterkant, som godt kunne vart en time ekstra,” ler Sunniva litt lurt.

“Vi sitter bare igjen med gode og avslappende minner. Det var en interessant og en fantastisk opplevelse som anbefales for alle som trenger en avslappende dag.”

En opplevelse som vil bli husket for resten av livet

“Jeg har tidligere gitt bort en opplevelse som ble tatt veldig godt imot og som ble en opplevelse jeg vil huske for resten av livet. Det å få en opplevelse istedenfor en gjenstand er noe jeg setter veldig pris på. For meg og sikkert veldig mange andre, er en god opplevelse man vil huske for resten av livet verdt mer enn noe annet man kan kjøpe for penger,” sier Sunniva avsluttende.

Om opplevelsen

Kjenner du en som fortjener en skikkelig avslapningsdag? Ta med deg kjæresten og gi bort en unik opplevelse for to med parfloating og kroppsmassasje! Dette er en fantastisk opplevelse hvor man har muligheten til å slappe helt av, samtidig som batteriene vil lades opp til en ny dag eller uke. Denne gaven gjør godt for både kropp og sjel og er perfekt for paret som trenger å unne seg noe spesielt sammen.

  • Stress ned i en lydisolert flytetank i 60 minutter
  • Nyt en velværende 50 minutters massasje
  • Unik og velværende behandling
  • Avslappende og godt for kropp og sjel

Les om opplevelsen her.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar