Stine (26) ga en barsk opplevelse til sin kjæreste.

Det trenger ikke å være høytid før akevitten taes frem, selv om det som oftest er da den nytes. Den er Norges nasjonalbrennevin og en viktig del av vår skandinaviske matkultur. Vi nordmenn er kjent for å være litt barske når det kommer til alkohol.

Vi er jo tross alt vikinger!

For å følge i disse barske fotsporene, ga Stine akevittsmaking til sin mann i julegave. Vi fikk en privat smaking, kun meg og min mann. Måten vi ble tatt imot på var super! Akevitt-kjenneren var presis og imøtekommende, og satt på en rik kunnskap rundt akevittens historie. Vi fikk smake på fem ulike typer, pluss en som kun var destillert. Den destillerte er ikke tilgjengelig på markedet, kun i et små opplag beregnet til ting som dette – noe som ga opplevelsen det lille ekstra.»

Føler du deg litt barsk, kanskje?

«En innertier!»

Stine og mannen hennes sitter igjen med en god følelse av å ha lært mer om akevittens historie og hva som gjør denne så spesiell. “Jeg føler virkelig at vi fikk valuta for pengene. Det var virkelig en innertier!! Mannen min var storfornøyd med gaven. Vi har vært sammen i snart 10 år, og det å gi en opplevelse istedet for en gave når han har «alt han trenger» var vellykket. Å handle en opplevelse fra YouWish var både enkelt og behagelig, og jeg kommer til å benytte meg av dette ved andre anledninger også! Jeg gir opplevelsen jeg kjøpte fem stjerner og kunne ikke fullrost den nok!”

Hva synes du om vår nasjonalbrennevin?

Smaking og historie

Med dette gavekortet vil mottaker få bli med på smaking og spennende foredrag med en sertifisert akevitt-kjenner. Man får smake på fire ulike, karakteristiske akevitter, mens man blir fortalt om akevittens historie underveis. Her får man kjenne hva som skiller ulagret, fatlagret og smakstilsatt akevitt.

Vil du bli en bedre akevitt-kjenner?

Om opplevelsen

Akevittsmaking er en kveld full av gode smaksopplevelser og spennende fakta, hvor man får bli bedre kjent med ”livets vann”

  • Smaking med guide
  • Få smake på fire ulike kategorier akevitt
  • Særegent Skandinavisk brennevin

Les mer her: https://youwish.no/opplevelser/akevittsmaking


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar