Stig testet ut siktet med riflepakken for to – “Magnum’en ble for kraftig for kona”

Har du en kjæreste eller en god venn som du vet ville blitt glad for en dag på skytebanen? Som hadde digget å få teste skyteferdighetene i trygge omgivelser? Da bør du gjøre som kona til Stig, som overrasket han og sønnen med gavekort på “Riflepakken for to” i felles bursdagsgave!

Tror du begge traff blink?

“Det beste er å gjøre noe sammen som en familie”

“Jeg og sønnen min fikk denne opplevelsen i gave, av min kone. Vi har bursdag i april begge to, med 10 dagers mellomrom. Så da passet det med en felles gave som vi kunne glede oss over sammen,” innleder Stig.

“Vi var på skytebanen, og fikk teste ut gevær og håndvåpen av forskjellige kalibre. Å skyte på blink er jo kjempegøy, det synes vi begge. Men det beste er jo å gjøre noe sammen som en familie,” fortsetter han smilende.

“Artig for en gammal gubbe å se at det fremdeles er noen ting jeg er bedre enn guttungen i” 

“Jeg holdt på med skyting som ungdom, og har også vært med i pistolklubb i voksen alder. Det var gøy å friske opp disse egenskapene, og se at jeg ikke helt har glemt gamle kunster,” sier han.

“Til tross for at synet ikke er like bra som før klarte jeg å slå guttungen i den ene konkurransen som var innlagt. Jeg fikk faktisk kun ett poeng under det som var highscore for YouWish deltakere, sa instruktøren (48 poeng – fikk dessverre ikke tatt bilde av akkurat den blinken), så jeg var svært så fornøyd!” fortsetter Stig lattermildt. 

“Guttungen er 16 nå, og begynner å bli bedre enn meg i det meste, så det er jo artig for en gammal gubbe å se at det fremdeles er noen ting jeg er bedre enn han i,” legger han til med et glimt i øyet.

Kjenner du at konkurranseinstinktene våkner?

“Magnum’en ble for kraftig for kona”

“Vi var så heldige at vi hadde en veldig hyggelig og grei instruktør! Da vi var ferdige med det egentlige programmet hadde vi fremdeles tre kvarter til rådighet, så han tilbød oss å skyte med hans personlige håndvåpen, mot at vi betalte for ammunisjonen. Det ville vi selvfølgelig! Dermed fikk vi teste tre forskjellige håndvåpen som en bonus, inkluderte en .357 Magnum. Det var kjempegøy,” skryter Stig. 

“Til og med kona ville forsøke å skyte med de to minste pistolene, men Magnum’en ble for kraftig for henne,” sier han med et lurt smil. “Alt i alt var det en skikkelig hyggelig opplevelse, og jeg har bare positivt å si om opplegget, og spesielt instruktøren – han var en skikkelig entusiast, og veldig fin å ha med å gjøre!”

Hva sier du – blir det en tur til skytebanen?

“I min alder er det helt klart å foretrekke en opplevelse” 

“I min alder er det helt klart å foretrekke en opplevelse, fremfor en ting i gave. Egentlig klarer jeg meg fint uten gaver på vanlige bursdager. Men det er jo hyggelig å bli husket på også da. Og da er det jo fint med en gave man selv kan huske i etterkant, som et bra minne, fremfor en eller annen dings som kanskje blir liggende å støve ned i en skuff,” fortsetter han. 

Når vi spør Stig om han kunne tenke seg å gi bort en opplevelse i gave selv, er svaret klart.

“Så absolutt, jeg tenker at gode minner er gull verdt, og det å kunne gjøre noe gøyalt sammen er med å skape slike minner,” sier han avslutningsvis. 

Om opplevelsen

Lyst til å overraske noen som er glad i skyting, eller som kanskje ville likt å prøve det, med en spennende gave? Da er riflepakken for to den perfekte opplevelse! Her kan man ta med seg en venn eller bedre halvdel for å svi av litt krutt på skytebanen. Vær forberedt på at når man er to, er det fort gjort at konkurranseinstinktet dukker opp.

  • 2 timer full av krutt på skytebanen
  • Opplev mestringsfølelsen av å treffe blink med rifle
  • Lær å bli en bedre skytter fra en dyktig rifleskytter

Les mer om opplevelsen her >


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar