Stian (35) fikk Virtual Reality i gave. -«Vi skal absolutt booke en ny tur hit.»

Har du noen gang prøvd Virtual Reality? Illusjonene og dybden i VR-brillene får bildene til å virke ekte. De skaper en illusjon om å være et annet sted enn der vi er fysisk. Dette fikk Stian fra Kløfta oppleve, da han mottok opplevelsen, «Virtual Reality» i julegave av sin søster.

«Opplevelsen var bra. Det var fine lokaler og et venteområde med både spill og annen underholdning,» forteller Stian. «Vi spilte Overcooked på Playstation mens vi ventet på at rommet skulle bli ledig,» sier han.

Hvordan tror du de syntes det var å teste ut VR?

Et artig minne om en hyggelig kveld

«VR-spillet vi skulle ta var litt enkelt, men veldig gøy. Hvis man er kjent med VR, så burde prøve et av de andre spillene, men denne passet til nybegynnere og barn,» forteller Stian. «Vi skal absolutt booke nytt spill. Vi fikk også en liten sniktitt på det nye systemet som kommer, og det virket veldig spennende,» smiler han.

«Jeg sitter igjen med et artig minne av en hyggelig kveld med morsomt VR-spill. Vi fikk også noe å glede oss til neste gang vi skal booke VR-spill med det nye systemet,» smiler han. «Dette er perfekt å både få og gi som gave.»

Om opplevelsen

Kjenner du noen som vil oppleve en annen virkelighet? Gi bort en uforglemmelig reise til det virtuelle universet på Norges beste VR-senter og bli med selv! Dykk inn i en magisk fantastiverden og la dere rive med. En morsom dag venter!

  • De beste VR-spillene på markedet
  • 35-60 minutters opplevelse
  • Personlig Gamemaster tilgjengelig under spillet

Les mer om opplevelsen her>


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar